Posted by Wysteriia augusti - 6 - 2011 12:34 5 COMMENTS

 

Om produkten: Volymmascara med en unik borste som färgar ögonfransarna, applicerar och tar bort klumparna. Ger fantastiskt volumösa ögonfransar! – Kicks.se

Min åsikt om produkten: Jag gillar gummiborsten väldigt mycket och jag tycker den är enkel att hantera. Bra svärta, smular inte, håller helt ok under dagen och är enkel att tvätta bort! Jag tycker jag får väldigt fina fransar av denna men jag har även testat mascaror som gett bättre resultat. Ok men den klår inte mina favoriter Loreal Lash Architect eller Isadoras Vibra Lash.

Pris: 145kr och finns att köpa hos Kicks, Åhlens etc.

Har du testat denna? Vad tyckte du? Har du recenserat den i din blogg får du gärna lämna länken bland mina kommentarer så mina läsare får ta del av även dina åsikter!

Tags : , Mascaror, Produkter.

5 Kommentarer till 'Recension: One by One från Maybelline.'

 1. kerstin skriver:

  Den ser kanonbra ut på dig! Det var flera år sedan jag testade Maybelline senast, men nu blir jag lite småsugen :)

 2. Linda skriver:

  Tycker den är bra men den är verkligen ingen favorit:D

 3. Det är min favoritmascara som jag testat, testade den när den precis kommit ut och har varit kär sedan dess. passar mina ögonfransar perfekt och får jättefin längd och volym :)

 4. Louise skriver:

  Sv:Hej, yes fyller år idag! :D Tack!
  Jag har recenserat den här mascara http://dancinginmydreams.blogg.se/2011/march/maybelline-one-by-one-mascara.html.
  Gillar den starkt, men min favorit är helt klart Loreal lash architect 4D!!! Bästa mascaran ever! Är även ett stort fan av Isadora Vibra Lash precis som dig hehe.

 5. Christine skriver:

  Åhh va intressant. Min favorit är också Loreal Lash Architect men bytte för någon vecka sedan till den du testat men den som är gul och heter något med ”Cat Eyes” tror jag. Tyckte den va riktigt bra faktiskt efter att ha gett den några dagars prövotid. Så nu har jag två favoriter. :)

Leave a Reply

CommentLuv badge