Recension: Palina Easy Going Minerals!

Recension: Palina Easy Going Minerals!

Jag har använt Palina Easy Going Minerals i den pressade versionen (finns som loose också) senaste 2 veckorna och känner att det är dags för en liten recension! Jag fick hem nyansen New York och den ska passa en ljus, neutral/kall hudton och har en neutral beige ton som varken drar åt rosa eller gult.

Palina Easy Going Minerals är helt fri från  mineraloljor, lanolin, parabener och tilltäppande ingredienser. Palina Easy Going Minerals innehåller noga utvalda ingredienser som ska verka vårdande genom att återfukta, mjukgöra och skydda bland annat! Den ska ge perfekt täckning, göra huden mindre blank och dessutom så verkade den helande, läkande och antiinflammatorisk på acnebenägen hud.

Kostar 395:- för 12g så det är (enligt min budget) en ganska pricy produkt! Så låt oss se om jag tycker att den är värt det!

Palina

Jag måste säga att Palinas Easy Going Minerals är den bästa foundation jag testat om jag verkligen är ute efter den där ”osminkade” looken där täckningen inte är fullt täckande! Det blir en underbar finish och jag känner mig verkligen osminkad (alltså på ett bra sätt) tack vare att finishen är så lätt och bra, inte ett dugg pudrig och det är faktiskt svårt att se min bas! Loving it!

Den är ju inte fullt täckande som sagt så en del dagar har jag applicerat concealer under ögonen för att få bort ytterligare lite trötthetstecken där vid behov ;)

Hållbarheten är riktigt bra (har använt High Definition Powder ovanpå) och en stressig arbetsdag på 8h, inga problem! Ett gympass på det funkar men då börjar rödheten lysa igenom på näsan och blankheten slår igenom! Ja, jag gymmar sminkad efter jobbet ;) Har jag sminkat mig på kvällen för utgång så har basen hållit bra hela kvällen och jag har knappt känt behovet av att pudra om mig och jag är ”Pudroman” eftersom jag är allergisk mot min blanka näsa/panna ;)

395:- för 12g är lite pricy men jag har köpt andra favoritfoundations tidigare för 349:- och då fått 9g så jo, jag skulle helt klart lägga mina pengar på denna eftersom finishen är så fantastiskt bra och jag får verkligen ”My face but better” känslan!

3 svar på ”Recension: Palina Easy Going Minerals!

  1. Ser jättefint ut på dig! Jag gav Palina en chans (loose) och det funkade inte alls med min torra hud och täckningen var inte fullgod för mig. Synd.

    1. Nej men vad synd! Önskar jag hade testat loose också så jag hade kunnat jämföra dom! Nej med puder kan man behöva lite extra fukt, tycker i alla fall jag! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *