Posted by Wysteriia juni - 27 - 2012 18:23 9 COMMENTS

Om produkten: Foundation, puder, concealer och spf15, allt i ett. Täcker bra på ett naturligt sätt, huden andas, den ser jämn ut. Innehåller lite bismuth som gör att makeupen håller längre. E-vitamin och sheasmör buffrar vilket gör att den inte irriterar eller kliar som andra mineralmakeuper kan göra vid värme eller på sommaren. Finns i 10 nyanser. Pris: 295:- styck! Lista på återförsäljare hittar ni här.

Osminkad / Sminkad med Pür minerals 4-in-1 pressed mineral makeup!

Jag har denna i nyansen ”light” och här har jag enbart smörjt in ansiktet med ofärgad dagkräm innan applicering av 4-in-1 pressed mineral makeup på ena halva av ansiktet! Jag älskar täckningen och det naturliga resultatet som jag får med denna foundation! Jag applicerar med en liten kabukibrush och för att ge lite extra täckning under ögonen så applicerar jag ett extra lager med fingret! Den lägger sig lite i veck vid näsvingarna ibland men i mina fina linjer under tex ögonen så lägger den sig aldrig och jag måste pudra T-zonen en extra gång eller två under dagens gång men annars så sitter den grymt bra på mig :) (och då har jag INTE använt primer under prövotidens gång). Smidigt att applicera och man kan själva bygga upp den täckningen man vill ha väldigt enkelt. Jag är väldigt tacksam att det är en pressad foundation så den är enkel att bära med sig och bättra på vid behov då mineralfoundation i puderform kan vara lite osmidigt.

Jag är faktiskt väldigt nöjd med denna och kommer helt klart köpa en ny så fort den jag har nu tar slut! :)

Och till er som har en smartphone, spana in den här roliga appen där ni kan testa Pür Minerals makeupen på er själva direkt i mobilen! Sörjer stenhårt just nu att jag inte har en smartphone för tror den appen hade roat den här skönhetsnörden lite ;)

Tags : , Concealer, Produkter., Puder/Foundation

9 Kommentarer till 'Recension: Pür Minerals 4-in-1 pressed mineral makeup SPF 15.'

 1. Mia skriver:

  tack så mycket =)

 2. Linda skriver:

  Svar: Ja men ellerhur, jag köper hellre en hel massa färger utav dessa än betalar en halv förmögenhet på bara en :)
  Känns alltid lika bra när man hittar såna kap :)

 3. Veronica skriver:

  Jag gillar den också! Den ser väldigt naturlig ut och inte alls så pudrig som mineralfoundations ofta gör. Jag brukar känna av bismuth men inte i denna så det kan inte vara så mycket i den :-)

 4. Tessan skriver:

  Hur tycker du att den är i jämförelse med tikeis mineralfooundation? :)

  1. Wysteriia skriver:

   Oj, även tikei är ju grymt bra så använder du det idag och är nöjd har du väl egentligen ingen anledning att byta för det är lite ”dött lopp” mellan dom enligt mig :) Jag gillar dock att Pür Minerals är i pressad form vilket underlättar något enormt enligt mig! :)

 5. GG skriver:

  Hur är nyansen light ? går den mot det gula eller rosa hållet ? Jag tycker det är svårt och veta vilken nyans man ska ha, porcelain eller light..

  1. Wysteriia skriver:

   svar till GG: Den går åt det rosa hållet..tyvärr ;) Jag önskar den vore mer gul :)

 6. Andréa skriver:

  Den ser riktigt bra ut! Är sugen på att testa :)

 7. […] igen är deras 4-in-1 Pressed Mineral Makeup som är förbaskat grym! Recension med bild kan ni se här. Blir nog en av sommarens foundations, skönt med oflytande under […]

Leave a Reply

CommentLuv badge