Recension: Shiseido Perfect Foundation Brush.

Recension: Shiseido Perfect Foundation Brush.

Om borsten: En foundationborste för användning av alla sorters foundation – flytande, kräm eller pulver. Kort handtag möjliggör exakt kontroll under applicering och lätt att ta med i necessären. 305kr och säljs bland annat hos kicks.se.

Min åsikt om borsten: När en makeupborste kostar 305kr så är mina förväntningar galet höga! Tror ni den levde upp till mina förväntningar? Yes it did! Jag älskar platta foundationsborstar och trots att denna är ganska liten så är den riktigt grym att arbeta med! Enkel att komma åt överallt med och den ger ett fint och jämt resultat utan streck (och då har jag såklart provat den med flera olika foundations). Det enda jag kan komma på som är negativt är att det tar lite tid att tvätta den då den är så kompakt, så man får ta en extra omgång ibland för att verkligen få bort all makeup! Den har inte fällt ett enda strå än så länge i alla fall vilket jag ser som väldigt positivt! Många billigare fäller ju i mängder! Så överlag är jag väldigt nöjd med mitt dyra köp, vilken tur! *puh* Nu ska jag bara se till att sköta om den så den håller så länge som möjligt ;)

3 svar på ”Recension: Shiseido Perfect Foundation Brush.

    1. Svar till Julia: Säger du det? Borde jag ju nästan ta o kika på :) Har dock låååångt till närmsta kicks så får se om jag kommer ihåg det när jag väl är i en butik, ska försöka ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *