Posted by Wysteriia september - 7 - 2012 14:21 11 COMMENTS

Denna concealer var ett litet spontanköp under Riga resan som jag gjorde med skönhetstidningen Daisy Beauty. Jag behövde en ny concealer och jag visste inte alls vilken jag var sugen på att testa så jag praktiskt taget bara tog en! Det blev Absolutley Flawless Concealer i nyansen Perfect nude! Eftersom jag köpte den i Riga så betalade jag nog cirka 150kr för den medan den kostar 250kr här hemma i Sverige.

Här har ni en före/efter bild som jag tog i Onsdags som jag personligen tycker talar sitt tydliga språk!

Denna concealer är väldigt dryg, enkel att applicera, lägger sig inte alls tjock på hyn utan smälter in bra och har en grym täckning! Jag har blivit väldigt förtjust i denna och använder den gladeligen! 250sek är ganska saftigt i min älskade budgetvärld men jag tycker faktiskt att den är värd det! Jag skulle lätt köpa denna igen då den täcker mina mörka partier under ögonen väldigt bra!

Någon annan som har testat denna? Vad tyckte ni? :)

Tags : , Concealer, Favorit produkter, Produkter.

11 Kommentarer till 'Recension: Too Faced – Absolutely Flawless Concealer.'

 1. Min favoritconcealer! Min tub börjar vara inne på sista droppen men den har räckt i vad är det, två och ett halvt år? Och jag använder den varje gång jag sminkar mig. Sjukt dryg som du säger! Den är värdelös under ögonen tycker jag (för att den är så galet tjock) men allt som behöver punktconcealing är den fantastisk för. :) Kul att du hittat den!

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till Viola: Men åt mig fungerar den hur bra som helst under ögonen…upplever den inte alls som tjock faktiskt :) Fungerar kanon på mina mörka ringar i alla fall som brukar vara lite kluriga att få bort ibland :)

 2. Linda skriver:

  Har inte testat denna men är väldigt nyfiken på den så det kommer förmodligen bli nästa concealer köp :) för den verkar väldigt bra!

 3. ooh vill ha! Verkar jättebra ju! :D Rätt saftigt pris här men kul om man kan fynda den billigare utomlands :)

 4. Liselott skriver:

  sv: Japp det var jag. Hehe, Visade sig att jag blev lite blyg så jag vågade inte prata med någon av er som var där (vars bloggar jag läser).

 5. Julia Wisniewska skriver:

  hej, allt bra idag?:)
  kramis!:D

 6. Sandra skriver:

  Jaa den är grym. Den ihop med deras Primed & poreless primer så har man en grym foundation. den är dryg som sagt:)

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till Sandra: Åh jag vill så gärna testa Primed & Poreless! Stod o kikade på den i Riga men kände mig lite för snål…haha :D

 7. kerstin skriver:

  Jag har intet testat den, men är himla nyfiken!

 8. […] the pore fessional primer Fit me foundation från Maybelline Concealer Absolutley Flawless Concealer från Too Faced. Isadora Anti Shine Mattifying Powder Kicks Blusher i nyansen Must […]

 9. […] Fit me foundation från Maybelline Concealer Absolutley Flawless Concealer från Too Faced. Isadora Anti Velvet Touch Compact Powder Too Faced Blush i nyansen Mocha mi […]

Leave a Reply

CommentLuv badge