Posted by Wysteriia februari - 20 - 2014 10:00 3 COMMENTS

Här har ni min nya lilla älskling till ansiktet när det gäller ansiktsskrubbar! Och vet ni vad det bästa är? Den här gobiten kostar tamefan bara 139kr (60ml) och är hur dryg som helst! Här har ni en naturlig skrubb som dom flesta faktiskt har råd att unna sig!

Skrubbpartiklarna i denna är bikarbonat – Mild men effektiv! Jag älskar när skrubbar verkligen känns och det gör denna på sitt egna lilla vis! Dessa små mikrokristaller är verkligen effektiva och jag känner verkligen på en gång att den tar!

Min hy blir så otroligt len och fin efter att jag använt denna så den lägger jag helt klart till och behåller i min hudvårdsrutin och skrubbar ansiktet en gång i veckan med! :)

Betyg: 5/5 – det är ju enbart lovord från min sida om denna alltså!
Köpa igen: Oh ja! Sluta aldrig tillverka denna tack!
Finns att köpa här: Eleven.se för 139sek och jag misstänker att den tids nog även kommer säljs på tvalskincare.se som är Tvåls egna butik! Jag ser den inte där just nu, jag kan ev vara blind eller lite för trött ;)

Tags : , , , , , Favorit produkter, Hudvård

3 Kommentarer till 'Recension: TVÅL Resurface face scrub'

  1. Dess/Drömteori skriver:

    Gillar denna jag med!

    1. Wysteriia skriver:

      Svar till Dess: Visst är den bra? Jag vill använda den varje dag den är så skön, haha! :) Men är duktig och använder den bara en gång i veckan :)

  2. […] har vi underbara Resurface face scrub som jag redan recenserat här. Detta budgetfynd till ansiktsskrubb har gjort att jag faktiskt inte ens börjat testa någon annan […]

Leave a Reply

CommentLuv badge