Recension: UNE 100% Mineral foundation.

Recension: UNE 100% Mineral foundation.

_MG_6617

För ett tag sedan fick jag ju hem ett prov på 100% Mineral Foundation från UNE och det är den jag har använt på senare tid. Jag fick hem nyansen M03 (en av de ljusare nyanserna men jag tror M01 är ljusare) och tur var väl det så jag har kunnat testa den i alla fall! ;)

Om UNE 100% Mineral foundation: Ska förstärka samt förbättra hudtonen samtidigt som huden mår bra. Ska ge lyster, låter huden andas och låter huden behålla sin komfort. Produkten har det smidigare  vridbara locket på insidan så man enkelt kan justera mängden puder och sedan försluta. Kostar mellan 195-239sek för 4,5ml

une_

Jämnar ut huden riktigt bra, täcker mina röda partier. är väldigt hållbar (jag använder alltid puder ovanpå foundation dock oavsett vilken form det är på en foundation) och jag tycker inte min grund har fallerat under dagen. Huden har känts väldigt behaglig med denna! Någon dunderlyster kan jag inte påstå att den ger dock men annars så tycker jag att den håller vad den lovar! Om den har förstärkt eller förbättrat min hudton kan jag inte riktigt yttra mig om, känns som jag borde använda den längre för att kunna avgöra en sådan sak.

Jag känner mig faktiskt väldigt nöjd med grunden när jag använder denna, bra betyg från mig alltså! Jag gillar ”my skin but better” feelingen jag får när jag använder denna!

Betyg: 4,5/5
Finns att köpa här: Åhléns, Kicks.se & Eleven.se bland annat :)

*inlägget innehåller annonslänkar

3 svar på ”Recension: UNE 100% Mineral foundation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *