Posted by Wysteriia april - 18 - 2010 18:49 10 COMMENTS

Produkt: Veet suprem essence hårborttagningscreme.
Pris: Cirka 50Kr.
Finns att köpa här: Åhlens etc.
Om produkten: Allt du behöver göra är att applicera hårborttagningscremen på din hud, vänta i 3 minuter och avlägsna cremen med den medföljande Perfect Touch spateln. Resultatet är silkeslena ben i upp till dubbelt så lång tid som vid rakning. Läs mer HÄR.
Resultat: Jag var väldigt skeptisk till att denna produkt verkligen skulle fungera på mina ”gorilla ben” som ni kan läsa om här. Enkel att applicera, jag hade denna på i 6 minuter vilket är maxtiden (jag kände att det var lika bra). Enkel att ta bort, var ungefär som att raka benen fast med en spatel istället. Men resultatet var inte det bästa. Var kanske cirka 80% av håret på mina ben som försvann. Ska jag stå och vänta i 6 minuter så vill jag ju ha ett 100% resultat annars kan jag lika gärna raka benen vilket går snabbare. Dessutom så tycker inte jag att det håret som försvann kom tillbaka lika snabbt som vid rakning.
Betyg: Lite krångligare än att bara raka benen, allt hår försvann ej och håret växer ut lika snabbt som vid rakning så denna produkt är inget jag kommer lägga mina pengar på!

Tags : , Hudvård, Produkter.

10 Kommentarer till 'Recension: Veet suprem essence.'

 1. Sissi skriver:

  sv; jaså? jag tyckte det täckte riktigt bra, efter två varv så var det helt täckande :) fast jag polerade mina naglar innan, så det kanske var därför det täckte bättre för mig :)

  kram!

 2. Marie skriver:

  Mitt skinn brändes typ bort när jag provade veet. Och jag hade det på i 3 minuter. Aj aj aj. Såå inte värt det :)

 3. DOCK lite fel i resultatet där.. Håller med om att cirka 80 % försvinner. Jag brukar få lägga på gelen typ 2/3 ggr för att få bort ALLT och då måste jag ändå ”finslipa” lite med rakhyveln. MEN det håller liiite längre än rakningen, det är i alla fall min uppfattning. Men inte värt pengarna. Dock bra så här inför sommaren när man inte rakat benen och sedan ska göra det för första gången då det kan bli lite svårt/drygt med hyveln annars. Blir ju som att skövla regnskog. Haha.

  Det roliga är att jag inte ens hejade/pratade med alla på bloggträffen så förstår inte hur jag kunde bli glädjespridare. Ser jag så mysig ut alltså? ;)

 4. Hahaha, SORRY då! Då har vi lika hårväxt i alla fall. Förvisso är jag MAN, till viss del. Höhö. När vi var i Thailand rakade jag benen varje dag för att slippa se ut som en gorilla medan Anna rakade dem typ 4 gånger under hela vår månadsvistelse. FUSK! Men sedan vi kom hem har jag inte orkat raka men ska göra det nu inför våren/sommaren. Skönt att ha lena ben då och få höra kommentarer av tjejer som säger ”SÅNNA BEN, SÅNNA BEN vill jag ha!” Haha. ^^

  Och Anna blev minst lika chockad när hon fick ”originella blogg”. Ingen av oss hade varit jättesocial med andra.. Rätt komiskt. They like us. Och snart är det vår tur att bloggträffas. ;)

 5. Ann skriver:

  Va roligt! :D

  Jag har köpt en annan variant av hårborttagning med nån liten svamp ^^ Ska testa och recensera snart :)

 6. Jag skriver:

  Hej. Jag har startat en lite annorlunda stilblogg. Kika gärna in och säg vad du tycker.

 7. Eveline skriver:

  En bra recention, tack! Jag har faktiskt funderat på att köpa men du fick mig att inse att det inte är värt det. Jag har också såkallade ”gorillaben” och med tanke på det lär resultatet för mig bli ungefär detsamma. Litar på ditt omdömme, hehe :)

 8. Ida skriver:

  Hej! En liten konstig fråga, men du råkar inte ha kvar kvittot?! Om du har, så ges belöning! .

  1. Wysteriia skriver:

   Om jag har kvittot kvar? Eh nej? Varför ska jag få en belöning av att spara ett kvitto? *don´t get it*

 9. […] har tidigare testat en produkt från veet suprem essence och den fungerade inget vidare bra på mina ben tyvärr så krämen till bikinilinjen och […]

Leave a Reply

CommentLuv badge