Posted by Wysteriia oktober - 26 - 2012 16:27 4 COMMENTS

Om produkten: Effektiv och långtidsverkande antiperspirant. Innehåller ingen alkohol och är mild mot huden. Svagt parfymerad. 98kr.

Min åsikt om produkten: Jag hade väldigt höga förväntningar på denna då många verkar gilla den och jag ställer mig i det ledet faktiskt! Doftar helt ok, svagt parfymerad som sagt. Jag har inte känt någon som helst svettlukt när jag använt denna även om jag tränat! Dessutom så blir den inte sådär obehagligt klibbig när jag blir varm vilket kan vara riktigt obekvämt på gymmet under en del övningar. Den är skitbra! Dock upplevde jag det som att den tog slut snabbare än en vanlig deo, denna innehåller 10ml mindre produkt än tex en deo från Ldb upptäckte jag när jag kollade…vilket kändes tråkigt då denna kostar lite mer än en vanlig även om jag helt klart tycker den är värd sina slantar! En bra deo är superviktigt och denna är riktigt bra!

Köpa igen? Oh yes! Ni hittar den på apoteket!

Har du testat denna? Vad tyckte du? :)

Tags : , Lukta gott

4 Kommentarer till 'Recension: Vichy Antiperspirant.'

 1. kerstin skriver:

  Jag har inte testat, men är himla nyfiken!

  Stora grattiskramar på födelsedagen!

 2. Malin skriver:

  Älskar den! Den enda deo jag använder sedan några år tillbaka. Jag brukar köpa på mig några stycken när jag är utomlands, mycket billigare så.

 3. EllenF skriver:

  Jättebra tycker jag ! Grattis på födelsedagen! Kram

 4. […] Recension: Vichy Antiperspirant 72h Posted by Wysteriia augusti – 16 – 2013 17:29 ADD COMMENTS […]

Leave a Reply

CommentLuv badge