regn? kan vara mitt fel!

regn? kan vara mitt fel!

om det regnar imorgon så kan det vara mitt fel då jag för en stund sedan spolade ner en spindel i toaletten efter att ha mosat den…..opsi! jag ber så mycket om ursäkt för eventuella regnmoln över mora, men jag delar tyvärr inte badrum men en liten spindel trots att den kanske inte tar upp så stor plats. och skulle den bygga bo där lagom tills sabri kommer hem så skulle han väl skrika som en tjej då han har mer fobi för spinglar än vad jag har ;) lite stolt är jag över att jag faktiskt vågade ta bort den även om jag hade 10 lager papper mellan mig och den….;P hoppas att inga spindelvänner läser detta….;)

nu ska jag iväg och jobba 5 timmar och sedan får jag en ledig eftermiddag!

8 svar på ”regn? kan vara mitt fel!

  1. Jag dödade två spindlar igår. Hatar dom. Dom ska inte få överleva. :P Så jag har nog bidragit till lite regn också. ;)

  2. De regnar här nu, men lugnt om ja skyller den på dig me va? :) Hahah ja tror vi e en hel drös me brudar som svettas som grisar :) så nä du e inte ensam :)

  3. Haha illa .. men jag gör precis likadant .. :p

    Hellre en död spindel än en spindel som klättrar på mig en dag. Sorgligt men sant.. :p

  4. Jag brukar låta mina katter äta upp spindlar (och andra kryp) så slipper jag :) Känns inte leka elakt om det inte är jag som gör det ;) Fniss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *