Posted by Wysteriia mars - 31 - 2011 22:53 9 COMMENTS

RetarDEX är en komplett munvårdsserie för god andedräkt och starkare och vitare tänder. Denna serie består av en munspray, tandkräm och en munskölj! Jag har total fobi för att ha dålig andedräkt så detta ser jag framemot att testa! :)

RetarDEX ”hemliga vapen” ska tydligen vara att det innehåller den patenterade ingrediensen CloSYSII som ska vara kliniskt bevisat att vara verksam mot dålig andedräkt. RetarDEX angriper orsaken till dålig andedräkt istället för att bara maskera den. Låter hur bra som helst måste jag säga! :)

RetarDEX munspray ska ha en frisk mintsmak och den behändiga lilla flaskan kan man enkelt ha med sig överallt när man behöver en uppfräschning. Munsprayen ska verka snabbt och är diskret.

RetarDEX tandkräm med flour stärker tänderna och skyddar mot karies och plack. Även tandkrämen neutraliserar de ämnen som ger upphov till dålig andedräkt. Tandkrämen ger även vitare tänder men den har låg slipeffekt och är skonsam för emaljen. Mint smak.

Munsköljen verkar på samma sätt som tandkrämen men är inte smaksatt men om man vill så kan man tillsätta en smaktillsättning som följer med. Kul idé!

RetarDEX finns att köpa på apoteket. Priset varierar lite beroende på vilken apotekskedja man köper produkterna i, men ca-priset är 69 kronor och uppåt för tandkrämen, 49 kronor för 100 ml munskölj, 89 kr för 250 ml och 149 kr för 500 ml samt 59 kronor för munsprayen.

Jag har redan börjat testa produkterna, nu ikväll, så återkommer om ett tag med en recension :)

Tags : , Lukta gott, Produkter.

9 Kommentarer till 'RetarDEX – fräsch andedräkt och vitare och starkare tänder.'

 1. Detta får jag testa!
  Trevlig redan och första april…
  Kramar från Camilla, Kungsbacka

 2. Caroline skriver:

  Står RDA-värdet på tandkrämen? Det är så roligt när dom skriver låg slipeffekt och så är den skyhög. Brukar vara så nämligen. ;)

 3. Kashaya skriver:

  Låter spännande, ska bli kul att höra om det fungerar.=)

 4. Emelinda skriver:

  Låter som nåt herrn i hushållet skulle testa. Han dricker ju så mkt kaffe så han luktar skunk och tänderna blir ju inte direkt vita av kaffe heller! Okej att dricka ett par koppar om dagen, man han kan ju lätt häva i sig 12-13 per arbetsdag.

 5. jessika james skriver:

  hehe ibland så ;)

 6. Anneli skriver:

  Spännande, hoppas produkterna är lika bra som dom låter :)
  Det vore ju toppen isåfall! Då ska jag absolut prova dem :)

 7. Anneli skriver:

  Vad bra! Håller tummarna då. Mm, SB12 blir man verkligen torr i munnen av, gillar det inte alls…

 8. madeleine skriver:

  Roligt namn, Retardex :D :D Spännande att följa med recensionen.

 9. […] Tidigare har jag skrivit lite om retarDEX och jag har fått äran att tävla ut 5 stycken kit till mina läsare! 5 av er kommer alltså få hem ett kit som innehåller retarDEX munskölj, tandkräm och munspray. Till er som missat mitt inlägg om retarDEX så ger retarDEX fräsch andedräkt, vitare och starkare tänder! ni kan läsa om produkterna här. […]

Leave a Reply

CommentLuv badge