så här blev mina tre artister.

så här blev mina tre artister.

idag har alla tjejerna på skolan gjort likadana sminkningar utifrån anteckningar och bestämmelser vi gjort tillsammans för att sedan se på resultatet hur bra vi har kommunicerat innan vi började sminka. bilderna på sminkningarna fick vi inte titta på medan vi höll på utan fick enbart titta på våra egna anteckningar. jättebra träning faktiskt och jag tyckte vi gjorde ett riktigt bra jobb allihopa :)

först gjorde vi vår marilyn manson (sista bilden) idag, jag blev nöjd med min förutom att jag missade detaljen att skuggorna även skulle gå på insidan av ögat – mot näsan. men det var nog för att vi inte tog med det i vår beskrivning så det missade vi ju allihopa, haha ;) sjukt kul att förstora läpparna i alla fall, såg helt galet ut! ;D haha.

sedan gjorde vi paul stanley från kiss (första bilden). och jisses så svårt det var! haha ;) att jobba med svart och vit bas och att sedan inte kladda svart i det vita och hej o hå…ehm ;) min stjärna blev dessutom totalt ojämn men jag fixade det iaf, haha ;)

sist gjorde vi gwen stefani och hennes make är ju inte sååå superavancerad så det gick bra förutom att fransarna krånglade ovanligt mkt för mig idag, men men.

Vi hade cirka 40-45 minuter på varje sminkning så jag tycker jag lyckades rätt bra i alla fall :P Sjukt roligt var det om inte annat! ;D Blev många sminkningar för stackars Linda men det gick bra :) Hon verkade dessutom kunna sitta modell någon mer gång vilket är superbra! :D

13 svar på ”så här blev mina tre artister.

 1. synd att man inte riktigt ser sminkningarna men marilyn masnon- sminkningen ser helt klart coolast ut :)

  sen håller jag helt med dig om det där med dita von teese och den 16- åriga sångerskan!

 2. Hej hej
  Det var jag som var med Linda i dag =) ja tänkte bara säga att ja kan gärna ställa upp om de behövs någongång!=) skulle varit jätte roligt!=)

 3. schysst. syns ju vilka det är du sminkat i alla fall :)
  Ser ut att ha varit riktigt roligt.

  Och tack så mycket :)

 4. Vilka små bilder! Jag har ju gjort Gene make ett par gånger…det lättaste är att man målar konturerna med svart kajal, sen fyller man bara i med fetsminket :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *