Så här enkelt tar du bort glittrigt nagellack!

Så här enkelt tar du bort glittrigt nagellack!

Det enda du behöver är nagellack remover, bomullsrondeller och folie. Removern på bilden är någon billig som jag inte vet vart den kommer ifrån och bomullsrondellerna har jag klippt itu på mitten för att inte behöva 10st utan 5st! Oj en sådan spara ;)

Ha på remover på rondellen och lindra runt nageln.

Ha sedan på folie ovanpå bomullsrondellen.

Gör så på alla naglar och låt det sitta i 8-10 minuter ungefär (kan variera lite) och ta sedan av folien, gnugga försiktigt med rondellen mot nageln för då lossar glittret.

Och glittret försvinner barnsligt enkelt från nageln! Perfekt syssla när man tittar på tv ;)

Sen kan ni ta lärdom av mina missfärgade naglar (iaf halva som ni ser) att använd alltid underlack! Var en evighet sedan jag hoppade över detta moment med något lack och ett tu tre så blev nageln gul men efter det så har jag skött mig exemplarisk vilket halva nageln visar då den inte är missfärgad..haha ;)

SÅdär barnsligt enkelt tar ni bort nagellack med glitter i alla fall :)

14 svar på ”Så här enkelt tar du bort glittrigt nagellack!

 1. TACK! Ske testa detta i kväll framför teven faktiskt. Annars sitter jag o gnider som en pubertal tonårskille innan glittret försvinner, o det brukar gå åt typ 10 rondeller per nagel innan det är borta. Det här verkar ju superenkelt :D

  1. Svar: Jag tror inte det spelar så stor roll vilken remover du använder, gillar du den i vanliga fall så funkar den nog kanon även till detta. Miljövänliga kan ju ta längre tid på sig i vanliga fall så kan tänka mig att man får sitta lite längre kanske om man använder en sådan!

 2. Hej åh jag har gjort samma misstag och nu fått
  missfärgade naglar av gult nagellack! Grr!
  Hur gör man för att få bort det missfärgade??
  Någon som vet?
  maila mig tips på ellinor_g@me.com , är helt förstörd över mina nu fula
  naglar!! :(
  Får jag bort det ska jag aldrig göra samma dumhet!! :(

  1. Det finns nagellack som ska hjälpa till att ta bort det, tex Beam up från Essie! Isadora har också en variant som du kanske kan hitta i en matvarubutik lite enkelt! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *