Posted by Wysteriia mars - 1 - 2010 20:47 7 COMMENTS

så här ser jag ut när jag är på jobbet och väntar på kunder! dagen har gått bra trots att jag varit ensam makeupartist, var endel som avbokade och det måste jag väl erkänna att jag var väldigt glad för så jag faktiskt hinner ta hand om kunderna och sminka dem utan att stressa halvt ihjäl mig ;) Jag hade dessutom hår idag så allt tog ju dubbelt så lång tid! I Slutet fick jag dock hjälp av ena receptionisten med håret, tacksamt! Kunderna ska ju känna att dem får en upplevelse och inte att det är stressigt!

Nu ska jag se klart familjen annorlunda och sedan göra mig lite varma mackor med tacofärs på, smarremums! ;)

Tags : , Allmänt, Makeup by Wysteriia, Plugg & Jobb.

7 Kommentarer till 'så här ser jag ut på jobbet…typ!'

 1. Erika skriver:

  Skönt att du slapp stressa.
  Jag kommer över och käkar några tacomackor hos dig ;)

 2. Hillevi skriver:

  Kul :-D!
  Haha nä jag mistänkte väl du skulle komma ihåg mig, men man kan ju inte ta förgivet. Va roligt att höra! Visst är det ganska kul ;-). Jorå jag sminkar fortfarande. Men numera uppe i Umeå. Inte lika lätt att frilansa här uppe som i Sthlm bara. Annars är det bara finfint :-). Kul å se att du lever ;-)
  Kram

 3. Vad gott det lät med tacomackor! Måste jag testa nångång.

  Besök gärna min nystartade matblogg!

  Trevlig kväll :)

 4. junitjej skriver:

  Har du en egen salong?

 5. Frida skriver:

  Jag antar att paletterna framför dig är ögonskuggor, men var kan man få tag på dom och är dom högpigmenterade? Vet du var man annars kan få tag på bra ögonskuggspaletter?

  Fin blogg förresten:)

 6. […] har fått lite frågor angående sminkpaletterna som ni kan se i detta inlägget. Dessa tre skuggpaletter är mina jobbpaletter och dem kommer från färg by makeupstudion. Dessa […]

 7. ECVADOR skriver:

  vad jobbar du med?

Leave a Reply

CommentLuv badge