Posted by Wysteriia augusti - 4 - 2010 18:43 38 COMMENTS

Jag har som de flesta andra fått en ”inbjudan” i postlådan från veckorevyn. En inbjudan till ett pr-jippo som jag måste betala för att gå på. Sedan när kostar supersponsrade jippon pengar att gå på? Jag tänker absolut inte betala för att göra reklam för veckorevyn och deras sponsorer. Jag tycker verkligen att det är jättetråkigt att Veckorevyn är så pass snikna att dem ska börja ta betalt för galan då den är sponsrad upp till tänderna. Ni som tror att denna gala kostar pengar för veckorevyn är dummare än tåget. Sponsorerna betalar ju för att få vara med och synas på galan eftersom det är sådan otroligt bra reklam för dem att dagen efter synas överallt i bloggvärlden. Så vad ska veckorevyn med 200kr per skalle i inträde att göra? hmm…det luktar lite illa om detta!

Som ni förstår så bojkottar jag hela galan detta året. Så fantastiskt har galan inte varit de två åren jag gått dit så jag ska nog överleva utan att stå och glo på en tråkig prisutdelning som man enbart önskar skulle gå liiiite fortare så man kan dra på efterfesten någon gång och ha roligt med alla fina människor! Och att jag går miste om en liten goodiebag, who gives a shit. Jag kan ta mina 200kr och köpa något jag vill ha för dem pengarna istället.

Men jag har trots allt bokat in 25:e September för en Stockholmtripp eftersom jag och många andra ”bojkottare” ska mötas upp och festa tillsammans i alla fall! :) yes, jag betalar hellre inträde på ett ställe som inte är sponsrat upp till tänderna ;) De flesta av de bloggtjejer och killar jag vill träffa verkar känna exakt samma sak som mig över denna ”inbjudan” så jag kommer antagligen träffa alla underbaringar på bojkottarnas party! :) Det är alla underbara bloggare jag vill träffa och jag behöver faktiskt inte betala in mig på en gala för att göra det. (nu kanske man slipper limohetsen som en del får, klänning som ska köpas, håret, makeup, skor, blablabla osv också dessutom!)

Fler som bojkottar blog awards i år är Kenza, Avanna, Agnes, Kelly, Glitzy, Linn, Wille, Nevnarien, Steph, KattaKvack, Delinda med flera.

Att sedan Veckorevyn går ut med och påstår att kenza sagt i början av sommaren att hon inte kan komma på blog awards i år när det enligt kenza inte alls stämmer är väl ett bevis på hur veckorevyn nu försöker greppa efter halmstrån. Snacka om att veckorevyn gjort bort sig.

Självklart finns det en facebookgrupp för oss som bojkottar detta PRjippo ;)

Tags : , Fest.

38 Kommentarer till 'Självklart så bojkottar även jag blog awards 2010!'

 1. bitte skriver:

  Oj fel blogg.
  Bra skrivet

 2. Stephanie skriver:

  Behöver du nånstans att slagga över så är min soffa free :)

 3. delinda skriver:

  nice klipp :)

 4. Carina skriver:

  Men Kenza sa väl på sin blogg i början av sommaren att hon troligtvis inte kunde gå på Galan för att hon hade annat att göra. (tror att hon skrev det i början av sommaren, mitt minne brukar spöka så jag kan ju ta fel.)

  Det är väl klart att VR får betala en del för att kunna ha Galan, så mycket sponsorer har de inte på Galan så att det även täcker upp alla kostnader för t.ex. artister och lokalhyran. Lokalhyran på Café Opera är hutlös…

  Sponsorerna täcker troligtvis upp en hel del, men kan aldrig tänka mig att alla kostnader täcks upp av sponsorerna, men jag kan så klart ha fel.

  Kan dock verkligen hålla med om att sättet detta sköttes på var helt uppåt väggarna, man kan bara inte skicka ut något som de allra flesta trodde var en inbjudan i början av året, och sedan följa upp med Inbjudan som kom nu och samtidigt tala om i den inbjudan att vi vill mingla med dig, men bara om du betalar???!!!

  Alla nominerade och de som jobbat runt galan ska så klart få komma dit kostnadsfritt. Sedan finns det två val att göra för VR att antingen ha galan som den var förut kostnadsfritt eller ta lite betalt av alla, sedan är det upp till var och en ifall man vill gå eller inte. Ja, egentligen tre val: Alla som får personliga inbjudningar slipper betala, vill deras vänner också komma så får de betala en mindre summa för att gå.

  Hoppas att ni som bojkottar galan får en riktigt kanonkväll i Stockholm den 25 September!

 5. Jag har inte fått nån inbjudan än, (om jag ens får någon i år) men jag kommer också att bojkotta. Även om jag egentligen vill gå…

  Nej ,jag har inte tröttnat på wordpress, utan det kommer att bli en blogg om renoveringen av vårt hus :) Enklast (och gratis) att vara på blogg.se tänkte jag… Men så enkelt var det ju inte! Kan verkligen inget om design, har aldrig gjort någon till någon av mina bloggar….

 6. Elin skriver:

  VR har sjunkit nå enormt i mina ögonen i och med detta! Att de ens har mage att säga att Kenza inte skulle komma från början! Nej, usch. Kommer nog aldrig mer köpa en av deras tidningar.
  Jag hoppas ni får roligt på er fest! :)

 7. Carina skriver:

  Glömde skriva att:

  Vi skojar just nu här hemma om att VeckoRevyn precis har skapat en nytt Bloggklassamhälle. (Inte på något sätt positivt skoj)

  Undrar också vem som godkände utformningen av inbjudan där man i princip kräver den inbjudne att betala för att få komma, denna person är verkligen inkompetent.

  Berätta gärna vart ni ska gå… Hihi vem vet jag kanske dyker upp för ett snabbt hej ;)

 8. Carina skriver:

  Okey, jag hade ingen aning om att de inte behövde beatala för lokalhyran

 9. Angelica Jansson skriver:

  Ja jag tyckte också det var lite wierd att det skulle kosta helt plötsligt :S Veckorevyn ska ju vara glada för all den reklam de fått dessa åren, otroligt sniket! Kul att ni bojkottar, jag hänger gärna med på något med :)

  -Angi

 10. Ika skriver:

  Hade ap-gärna gått på något sådant men sjukt tråkigt när de väljer att sabba stämmningen på det viset :/

 11. Sissi skriver:

  riktigt dåligt av dom att ta betalt! härligt att folk bojkottar galan :) veckorevyn har verkligen gjort bort sig ;)

  kram på dig!

 12. fick en sån ”inbjudan” jag med, men tänker också strunta i den..

 13. Jennie skriver:

  BRA skrivet! Bojkotta!

 14. Annster skriver:

  Bra att ni går emot det där, tycker själv att det är fel att skilja på bloggare sådär.

 15. tess skriver:

  Jag bojkottar såklart!

 16. Blue Velvet skriver:

  Fy så pinsamt av VR!!!

 17. Erika skriver:

  Helt galet det där!

 18. Minna skriver:

  hm, jag har nog köpt fel haha så typiskt mig! xD

 19. dorion skriver:

  alla vill ju tjäna pengar, och dte är klart, 200kr är ju inte såå mkt så det finns säkert jättemånga som vill betala den avgiften för att gå, men jag håller med dig. bojkotta!

 20. MiBa skriver:

  mycket vill ha mer heter det väl ;) Nä fy bublan.. klart att de inte ska ha mer pengar! Vad ska de med de 200 per person till?? Dricka skumpa för sig själva!?

  Hoppas ni får roligt på eran egen fest istället! Eller så klart ni kommer då ;D
  Kramar

 21. Ida skriver:

  Det gör du (ni!) helt rätt i. Känns verkligen pinsamt från VR’s sida. Hade de inte räknat med uppståndelse när det ändå är bloggare vi talar om? Vi brukar ju vara bar på att uttrycka oss och visa om vi tycker något är fel… :)

 22. Junitjej skriver:

  Bra att du bojkottar det!! Jag tyckerd et är otroligt fult gjort av VeckoRevyn! Själv har jag dock aldrig fått en inbjudan.

 23. Jennifer skriver:

  Även jag har fått hem en inbjudan men snacka om chocken när jag såg att inbjudningen egentligen bara var ett erbjudande om att få köpa biljett. Jag håller med, detta event kostar inte en krona för VR men ändå ska dem ha betalt. Blog Awards 2010 kommer bli ett fiasko.

 24. Sandra skriver:

  Coolt att du gjort bilden så där! Hur gör man? :D

  Du bojkottar galan alltså.. Jag har inte alls bestämt mig eftersom jag inte varit på någon sådan gala tidigare men det kanske inte är så kul?
  Och 200 kr kan man ju lika gärna lägga på någon annan krog :)

  Vilka är ni som ska på ”bojkottar-festen”?
  Vore ju kul att åka upp ändå
  Kram kram

 25. Jeanette skriver:

  Du gör helt rätt!!

 26. Kashaya skriver:

  Haha vad ”charmigt” med en inbjudan att betala för att komma på deras PR jippo.

 27. Carina skriver:

  Såg att någon undrade i Facebookgruppen ”Bojkotta Blogawards 2010” om några kommer att gå på Galan. Jag känner till flera bloggare som kommer att gå. Några har fått VIP-inbjudan och några får själva köpa sin biljett.

  Har ännu inte skaffat Facebook så jag har inte kunnat svara där ännu. Får väl fixa det senare idag.

 28. Kashaya skriver:

  Sv. Inte jätte välkommen misstänker jag. ;-) Grymt läckert nagellack förresten!

 29. Johanna skriver:

  Tråkigt de gör så :/ tänkte gå på deras blogg-turne de har inför, men vet ikatten om man ens skall göra det..

 30. Emily skriver:

  Håller med dig i allt du säger! VR har verkligen sjunkit i mina ögon! Tänker aldrig betala 200 pix för det där! Så roligt har det inte varit innan heller så aldrig att jag ska betala för att gå runt där själv en gång till!

 31. […] det att kosta i år och många bloggare har valt att bojkotta festen, däribland Kenza, Glitzy, Wysteriia, Anni, Avanna (läs hennes andra inlägg om det här), Kelly och Delinda. Det kommer jag också att […]

 32. Emma Andersson skriver:

  Wysteriia: Jag har läst runt lite vad du skrivit om detta, och jag undrar – hur VET du att det här inte kostar en krona för VR att anordna? Hur vet du hur festerna som du blivit bjuden på finansieras? Frågar du när du kommer till festen? ”Hej, tack för att jag fick komma och äta och dricka gratismat och gratischampagne! Btw, hur har ni betalat för den här lokalen egentligen? Är den sponsrad eller har ni pungat ut pengarna själva?”

  Och säg mig, om VR hade en vision om att låta fler bloggare få möjligheten att komma (vilket de själva anger som anledning till kuvertavgiften), hur skulle de då kunna genomgöra detta utan att ta betalt? Skulle de skicka en inbjudan till Sveriges 350’000 aktiva bloggare, och hyra Globen (vilket ju ändå inte skulle räcka om alla ville komma, men de skulle ändå få hyra den gratis såklart, för Globen fattar ju att de de får ju SÅ mycket reklam av att hålla Blog Awards i deras lokaler att det ändå kommer att löna sig)?!

 33. Anna skriver:

  http://stureplan.se/bloggar/hibbs/2010/08/04/solidaritet-nar-det-passar#comments

  Och man kan ju undra vad Anna Hibbs får av Veckorevyn för att även hon ljuga om Kenzas icke-närvaro! OMG liksom! …

 34. Anna skriver:

  Nu måste du ha skickat fel svar till fel person, min kommentar handlade ju om att Hibbs och Veckorevyn ljuger – inte om en kostnad!

 35. Fröken E skriver:

  Bloggvärlden när den är som bäst. De ”stora bjässarna” kommer inte undan längre, den lilla människan har makten. Mer, mer, mer sådant!

 36. Mycket bra skrivet, även från din blogg. Gillade bilden. haha!

 37. […] roliga och till den behöver ni inte köpa en biljett för 200kr :) Jag är ju en av dom som ”bojkottar blog awards” i år eftersom deras inbjudan inte är någon inbjudan utan ett erbjudande om att betala […]

Leave a Reply

CommentLuv badge