ska mina mörka ringar försvinna?

ska mina mörka ringar försvinna?


denna Coffeine Eye Roll var en av sakerna som låg i våra goodiebags. Den ska ta bort de mörka ringarna + påsarna under ögonen om man använder den. Eftersom jag är ganska mörk under ögonen oftast så ska det bli grymt intressant att testa denna. Dock tycker inte Bjooti att den ger någon effekt och jag litar på henne så jag har inte så höga förhoppningar. Men som sagt, har man fått den for free så kan man ju lika gärna testa ;) Någon annan som testat denna tidigare? :) Får ge er en liten update längre fram om hur det gick med mina mörka ringar ;)

14 svar på ”ska mina mörka ringar försvinna?

 1. Jag har alltid mörka ringar, har alltid haft dem men ju äldre jag blir desto mörkare blir de… Jag ska också testa den och se om det blir bättre. Har du tips på någon riktigt bra concealer?

 2. Hihi ja jag tycker om den bilden :9 Vill göra fler plåtningar i samma stil :)

  Jo det hade varit kanon den verkligen hade funkat :)

 3. För helskotta… testa och berätta!!!! Skulle göra vad som helst för mina mörka ringar just nu och det enda som jag vet är riktigt bra men som är både a och o är ju hemorrojdersalva… haha

 4. min kompis har en sån som jag brukar låna ibland. hon säger att den funkar jättebra ! däremot så vet jag inte riktigt hur den funkar på mig, dock säger hon att den ger effekt. kanske är det bara jag som inte ser det riktigt :)

 5. På mig försvann inte de mörka ringarna, däremot svalkar den jävligt skönt på morgonen vilket är rätt najs när man vaknar med svullna ögon som jag gör :)

 6. Jag har använt den nu i ett par månader och den har inte hjälpt ett dugg:( Men kanske funkar den bättre på dig. Kram

 7. Min syster bor och jobbar i London och hon säger att alla på hennes jobb inklusive hon själv använder den. Enligt henne är produkten super men den kanske funkar olika beroende på hud etc? Lycka till!

 8. Tror jag nada på ;) om du alltid varit mörk under ögonen (jag med) så beror det mer på hudens struktur o ärftlighet till viss mån.
  Satsa på en bra concealer.

  Cremer som hjälper mot svullna ögon hjälper däremot :) Finns oftast under ”mogen hy” hyllan….

 9. Å, kan den inte funka! Jag skulle verkligen behöva en sådan i sånna fall… Så jag väntar med spänning på ett svar från dig om ett tag, men troligtvis lär det väl inte funka alls. Hoppas dock att det går bra! :)

  Dessutom läste jag om din praktik som barnmålningssmionkös. Hjälp, jag skulle bli helt slut av en dag med barn, barn, barn… Men det kanske bara är jag. ;P

 10. Jag har varit mörk under ögonen hela mitt liv så hjälper nog inte på mej. Nog mer på såna som bara har det ”tillfälligt” när dom är trötta eller bakis,haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *