Ska påbörja en ny hudvårdsrutin med Murad Environmental Shield Starter Kit!

Ska påbörja en ny hudvårdsrutin med Murad Environmental Shield Starter Kit!

_MG_2616

När jag gjorde en hudskanning med spa supply & Murad så fick jag med mig ett startkit med deras Environmental Shield hem! Detta startkit innehåller:
Murad Essential-C Cleanser, 45 ml
Murad Essential-C Active Radiance Serum, 10 ml
Murad Essential-C Day Moisture SPF 30, 21 ml
Murad Essential-C Eye Cream SPF 15, 4 ml

Förhoppningsvis så ska detta kit hjälpa till att ge min hy mer lyster och förbättra dess elasticitet samt ge mig lite jämnare och mer hälsosam hud! Jag har alltid varit väldigt rödflammig i ansiktet vilket dels tydligen beror på att jag är känslig i huden även om min hy sällan reagerar negativt på produkter utåt.

Så nu blir det fukt, lugnande ingredienser, skydd mot orenheter i miljön, lite lyster och lite mer liv till min hy hoppas jag! Dessutom så innehåller både dag och ögonkräm SPF = tummen upp! Varför innehåller inte alla dag och ögonkrämer det? Efter skräckbilden över huden runt mina ögon på eventet så kommer jag i fortsättningen försöka välja ögonkrämer med SPF, helt klart!

Och detta kit ska räcka i en månad (dryga produkter) och kostar 300sek (rek utpris är 385) hos eleven.se

Är det någon av er som testat något från Murad tidigare? Jag är heeeelt ny med märket så det här är så otroligt spännande! :)

*inlägget innehåller annonslänkar

7 svar på ”Ska påbörja en ny hudvårdsrutin med Murad Environmental Shield Starter Kit!

    1. Nej, jag har knappt läst om produkterna då jag inte kommit i kontakt med dom tidigare och inte sett jättemånga som skrivit om dom heller. Jag hoppas min hy kommer älska dom! :)

  1. Jag köpte just det kittet förra året, gillade ögonkrämen och serumet, resten glömdes bort. Inget jag köper igen, men vi har ju olika behov till vår hy. Ska bli kul och se vad du säjer om dom sen.

    1. Jaså? Men 2 av 4 är nog rätt bra ändå :) Jag har ju svårt att tro att jag ska bli stormförälskad i alla 4 produkterna! Låter bra att du gillade ögonkrämen i alla fall för jag behöver verkligen en bra sådan med SPF! :) Jag har fått för mig att jag ska gilla cleansern…får se om det blir så ;)

  2. Jag har prövat deras kit mot acne, och min hud blev mycket bättre! Jag fick aldrig bort allt, men det blev ändå en stor skillnad. Vad som var väldigt tydligt var att man inte fick ta för lita av rengöringen, då det inte alls gav effekt då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *