Skin Perfector – shine and redness eliminator från lumene.

Skin Perfector – shine and redness eliminator från lumene.


Jag har testat Skin Perfector Shine & Redness Eliminator från Lumenes nya kollektion Natural Code! Ovan ser ni en före och en efterbild. (ignorera att jag har sminkrester kvar efter duschen, haha!) Om produkten: Dämpar glansighet och rodnad. Transparent, lätt puder som löser två problem på en gång talkfri mineralkonsistens som inte täpper porerna. Jämnar ut hudens färg, reducerar glansighet och motverkar orenheter.

Jag måste ju helt klart säga att den jämnar ut min hudton, mycket av det röda försvinner. Produkten är uppdelad i 2 nyanser och det är den gröna färgen som tar bort det röda i ansiktet. Glansigheten tog produkten bort helt men nu efter några timmar så börjar jag såklart se tendenser till att bli glansig i min panna igen då jag har en fet t-zon. Jag applicerade produkten precis som vilket vanligt puder som helst och det är även det enda jag använt på efter bilden.

Denna kommer jag helt klart använda när jag har mina latdagar och inte riktigt orkar sminka mig ;) (har ganska många såna dagar hemma i älvdalen..haha!)

20 svar på ”Skin Perfector – shine and redness eliminator från lumene.

 1. svar/
  Hejsan!
  Ledsen för sent svar. Men det har hänt lite tråkiga saker i mitt liv och jag har därför inte vela varit hemma. Så jag har vart borta hela helgen och därför har jag inte svarat på din kommentar :) Hoppas det inte gör något!

  Hur har du haft det i helgen? :)
  Jag har haft det jätte bra, behövde åka bort och tänka på annat.
  Kram

 2. Jo, smink kostar rätt mycket faktiskt. Det är lite synd men allt kostar
  vad händer idag då? Jag ska snart ställa mig och laga lite lunch åt sambon och mig. kram

  1. Knepigt..tror jag ska maila lumene och fråga dem om dem kan berätta lite mer närmare vart serien finns! ;P

 3. jag har äntligen hittat den i Göteborg, så nu är jag lycklig :) vad för slags borste ska man använda när man applicerar det här pudret förresten? :)

 4. Jag köpte den idag och ska testa den snart! Spännande.. Får se om det är något att ha. Jag är väldigt röd så i ansiktet och det vore guld om den funkade på mig. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *