Posted by Wysteriia november - 29 - 2010 15:14 11 COMMENTS

Idag fick jag min senaste beställning som jag har gjort hos e.l.f och jag fick ju denna 32piece eyeshadow palette på köpet!

Tyvärr så är skuggorna rena skräpet! Jag får dom knappt att fästa på handen så att få dessa och sitta kvar på ögonlocket blir nog en utmaning! Det syns ju inte ens att det är fyra rader med swatchad ögonskugga :I Men lugn bara lugn..tur att jag vet hur viktigt det är att använda eyeprimer!

Jag tvättade bort skuggorna som jag swatchat på handen och la på Nyx Eyeshadow Base Pearl på hela handen. Denna är nyköpt från Nelly och det är första gången jag testar den men måste säga: I like! Med Nyx base pearl intensifieras färgen i dina ögonskuggor och gör de mer pärlemorskimmrande.

Sådär ja! Nu helt plötsligt fastnade ju faktiskt skuggorna och man ser dom!

Lite skillnad va? Så har ni inte en eye primer hemma att lägga på ögonlocket innan ni applicerar skuggor från denna skuggpalett (vet att det är många som gjort samma erbjudande som mig) så se till att investera i en så kommer skuggpaletten funka bra att använda! Jag hade aldrig orkat försöka jobba med dessa skuggor om jag inte haft en primer att ha under. Never ever. Jag hoppas jag lyckats få er att förstå värdet i att faktiskt ha en eye primer nu ;) Eye primer is the shit!

Tags : , Ögonskugga, Produkter.

11 Kommentarer till 'skuggorna i e.l.fs 32piece eyeshadow palette är rena skräpet – men dom går att rädda!'

 1. Elin skriver:

  Sv; HAHA, jag förstår verkligen det!! :D Så sjukt kallt här tycker jag! Pojkvännen är skitglad över snön & att han får åka skoter, jag sitter helst inne ;)

 2. Ellen skriver:

  Har ingen primer, men det kanske är dags att införskaffa en!:)

 3. […] När hjärtat kom hem från jobbet så slocknade han på soffan så jag passade på att testa 32piece paletten från e.l.f lite snabbt medan jag ändå bara satt framför tvn! Med en eyeprimer så blir resultatet av skuggorna riktigt bra och färgstarkt! :) (jag dissade ju paletten ganska hårt utan primer i det här inlägget,hehe) […]

 4. anna skriver:

  Åh, nu vart jag ju sugen på en eyeprimer fast än jag aldrig använder ögonskugga. Du borde bli försäljare ;D haha

 5. Erika skriver:

  Vilken skillnad det blev med primern =)

 6. CC skriver:

  Har ju inte testat just den där paletten, men jag dissar skuggor som man MÅSTE ha primer under. Tycker inte man ska behöva det, såvida man inte har väldigt oljiga ögonlock. Själv har jag bara använt det i nåt år eller så, o jag sminkade mig mkt även innan. + det är ju en extra kostnad.

 7. åh jag vann den primern och en massa andra NYX produkter från Nellys beauty tävling för en månad sen. Har dock inte provat denna primern ännu, tänka använda slut på min nuvarande från lumene först. Älskar ditt resultat med primern under ögonskuggorna! Håller med CCs kommentar. Det är jobbigt med ögonskuggor som inte har några färgpigmenter. Däremot är det kul att använda eyeprimer under pigmentstarka ögonskuggor så att de blir extra pigmenterade ^^ hittade precis till din blogg och här stannar jag! :)

 8. oioioi det hadde jo faktisk mye å si med den primeren. jeg har aldri brukt en primer før men det MÅ man jo nesten!

 9. […] makeup gick i bruna nyanser och jag använde paletten från e.l.f som jag skrivit om tidigare här och det satt hela kvällen med en primer under. Underskatta aldrig en primer ;) Inget gloss på […]

 10. […] faktiskt e.l.f paletten idag också eftersom den så lägligt låg framme, använde självklart min eyeprimer från NYX […]

 11. Honi skriver:

  Sv: Tack för länken, betalade inte heller för min utan fick den också med den där koden :) Som tur är.. Funderar på att ge bort den till min svägerska som konfirmeras snart, är säkert roligt att leka lite med färg och form i den åldern när man inte riktigt sminkar sig på heltid än!

Leave a Reply

CommentLuv badge