Posted by Wysteriia juli - 9 - 2014 0:11 6 COMMENTS

powermeet_2014

Jag har det bästa av två världar! Storstaden Stockholm (tack vare alla fina vänner som lånar ut soffor) och på sommaren så vaknar småstadstjejen ala raggare till liv! Det är då det märks att jag är min brors syster (bortsett från att jag knappt vet hur man byter en lampa i en bil och han kan typ allt!) och det bästa som finns är att sitta i en rostig (yepp!) bil och lyssna på dräpare (skitbra låtar) och umgås med vänner! Och vilka vänner jag har! Årets upplaga av Power Meet har varit en enda lång skrattfest om man bortser från skräcken jag gång på gång utsatte mig för på Gröna Lund med Eclipse, Tilt och Spökhuset! ;) Dödsångest i lagom dos är nog enbart bra och vi får se om jag är lika höjd/mörkrädd även nästa år! Antagligen ;)

Gud vad jag önskar att jag kunde förlänga sommaren, hela livet är så mycket mer glatt när solen skiner ♥

Nu är jag i alla fall tillbaka efter min vecka på annat håll (Västerås mer exakt) och jag har fått en massa roliga pressutskick som jag fotat idag så snart kommer det lite skönhetsinlägg! ♥ Hoppas ni njuter av sommaren lika mycket som jag gör :)

Tags : , Allmänt, Bilder., Fest.

6 Kommentarer till 'Sommaren är äntligen här!'

 1. Anna skriver:

  Härliga tider!! Är grymt avis på dig som hinner med power meet, classic car week och motor å musik.. JAG VILL OCKSÅ *snyftar* fan vad jag kommer sakna m&m i år <3
  Anna recently posted…Shopping shopping shopping..My Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Tycker så synd om dig som inte hinner med något av det :( Är ju typ dom tre sakerna jag går och väntar på heeeeela jäkla långa och kalla vintern!!

 2. Anna skriver:

  Glömde förresten säga, rostiga gamla mercor är ganska mycket fina :D hehe
  Anna recently posted…Shopping shopping shopping..My Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Mercor OCH rost..kan det bli bättre? ;) hehehehe

 3. Fröken Frodig skriver:

  Hade en fin helg uppåt dina trakter (Torsåker/Avesta), varmt o gott på festival och såg bl a ett band som jag tror är populärt bland raggare, Emmy Lou and the Rhythm boys.

 4. Anna skriver:

  I know att du gör de :P hihi.. Men du får njuta för mig med.. Å maaaaaassa bilder vill jag ha både på insta och här på din blogg så jag känner att jag inte missar lika mycket ;) hehe..

  Nä men exakt! Känns lite små surt å köra 945a nu, men de är väl saker man får leva med de :P
  Anna recently posted…Tvätt tvätt tvätt..My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge