Posted by Wysteriia april - 27 - 2016 22:36 2 COMMENTS

Yves Rocher

För ett tag sedan så fick jag hem pressprov på Yves Rochers nyhet Raspberry Peppermint som lanserats i Shower Gel, Body Lotion och Exfoliating Shower Gel!

”Yves Rocher har valt ut essens från pepparmynta, som med sina aromatiska noter för med sig en intensiv friskhet. Det här är en riktig energikick som återupplivar din vitalitet. Pepparmyntan som är sval och fräsch möter den friska och syrliga hallondoften i en bubblande, dynamisk blandning.”

Jag vet inte om jag skulle kalla dessa produkter för en energikick för enligt mig så slår inte pepparmyntan igenom såååå mycket kanske. Den är friskare och inte lika söt som The Body Shops raspberry serie i alla fall om ni vill ha något att jämföra med!

Exfoliating Shower Gel har en 100% naturlig peelingeffekt från fruktkärnor! Väldigt mild så denna kan du använda varje dag. Jag har testat den och den funkar helt klart att använda dagligen som mildare exfoliering, supersmidigt med exfoliering och tvål i ett! Kostar 59sek

Shower Gel & Body Lotions säljs som set med antingen 200ml för 79sek eller 400ml för 109sek och då är det alltså både shower gel och body lotion! Men dom går även att köpa för sig!

Två av tre tycker jag funkar! Exfoliating Shower Gel och den vanliga Shower Gelen gillar jag men eftersom jag upplever det som att Body Lotionen inte direkt doftar något väl på huden så föredrar jag The Body Shops variant av Raspberry doften.

Alla produkterna hittar ni online här hos Yves Rocher!

*inlägget innehåller annonslänkar
Tags : , Hudvård

2 Kommentarer till 'Sommarfeeling med Yves Rocher och Raspberry Peppermint!'

  1. Daniella Caspian skriver:

    Jag beställde dessa nyss, fast i 400ml och samma set fast med citron+basilika. Ser fram emot att få testa dom!
    Daniella Caspian recently posted…En helt vanlig tisdag.My Profile

  2. Donnachic skriver:

    Jag tycker mest om duschkrämen, fräsch och lagom bärig doft! 😊
    Donnachic recently posted…IsaDora Tropical summer 2016 presseventMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge