Posted by Wysteriia januari - 21 - 2009 1:40 10 COMMENTS
Nu tänkte jag tvinga mig i säng. Är faktiskt lite småtrött skönt nog :) Känns väldigt tråkigt att sova hemma i natt dock och inte hos S :( Hur kan man sakna någon så mycket efter så kort tid? Det är jättejobbigt och helt underbart att få sakna. Känns helt overkligt att jag har hittat en sådan fin kille som skämmer bort mig totalt med kramar och komplimanger! ;) *hihi*

Tänkte bara påminna er om tävlingen innan jag går och lägger mig :) Kommer stänga ner den imorgon (eller ja det blir väl idag ;P) vid midnatt nämligen :) Så vill ni vinna armbandet från bracy så passa på att tävla! ;)

God natt allihopa :)

Tags : , Allmänt

10 Kommentarer till 'Sova & Glöm inte.'

 1. Incka skriver:

  Aw :) Sov så gott!

 2. Elin skriver:

  I know what you mean. Saknar också redan efter några timmar, men det är väl kärlek antar jag :)

 3. Malena skriver:

  Har nog aldrig kommenterat här innan men har läst din blogg ett bra tag. :) Måste bara säga GRATTIS till dig som äntligen funnit någon! För några månader sen skrev du om kompisar som hade sambo, barn osv och om hur du också ville ha kärlek i ditt liv. Nu är det din tur och det är du verkligen värd! /Malena

 4. Hoppas du sovit gott!

 5. josefin skriver:

  halloj tjejen. hur är de med dej nu för tiden?? skaffat kille? :0)hur har vintern annasr vart?? jag är hemma i vserige nu uppsala hos familjen först åker till gbg på fre. kramar

 6. Haha yup.. helt rätt ;)

  Jag hittar inte sidan som jag använde, men sök på "Elvish name generator" på google och tryck på första träffen så finns det en liknande där :)

 7. Alltså svarade jag på den där kommentaren om alviska namn två gånger nu? haha.. jag var så trött igår så jag vet inte vilka kommentarer jag läste ;)

 8. Nadja skriver:

  Jag är såååå glad över att du hittat någon som verkar förtjäna dig gumman! :D

  Jag kan heeeeeela tiden förutom från mitten av februari hehe.. dock får du stå ut med att de står kartonger högt och lågt här hemma eftersom vi packar inför flytten!

 9. Miss0 skriver:

  Visst är det en underbar känsla att känna och tycka så? Njuuut! Du är så mkt värd att få höra komplimanger ;)

  Okej, väntar med spänning hur skorna kommer se ut i "Irl" :)

 10. Malin skriver:

  Tack gumman…Var som sagt väldigt ärlig:) De är så tråkigt me folk som försöker få allt att låta som att det är så possitivt..fast de inte är det.

  Guuud vilka söta skor här nere! dom skulle ja inte tacka nej till..

  Hoppas allt är bra med dig söto!

Leave a Reply

CommentLuv badge