Starskin VIP The Diamond Mask

Starskin VIP The Diamond Mask

Jag fick The Diamond Mask i min MEPHORIA julkalender från Lyko. Jag har bara öppnat 4 luckor än så länge och denna var i lucka nummer 2.

Bra början har det varit i kalendern ändå. Bara denna Sheetmask kostar visst 149sek och vem älskar inte sheetmasks? Slog mig nu att man kanske skulle ha satsat på en julkalender med enbart sheetmasks till nästa år? För det måste väl existera? Eller? Nåväl. Nu ska jag försöka fokusera på denna Sheetmask!

Helt okej passform på arket i sig. Jag är inte som min vän Mickan som klipper till sina sheetmasks så dom ska passa bättre. Nej jag är för lat….:)

På bara 15 till 20 minuter ger Diamond Mask™ perfekt strålande hud med kristallklar, stjärnlik lyster. Diamanter är verkligen hudens bästa vän!

– Lyko.se

Okej strålar jag inte som en stjärnhimmel efter denna masken så vet inte jag. Diamanter är hudens bästa vän? Jag fick lov läsa informationstexten på lykos hemsida en gång till och jo då.

STARSKINs® förstklassiga sheet-mask med bio-cellulosa är genomfuktad med ett rikt, krämigt serum med extrakt från ädelstenar och exklusiva växter. En bas med nattljusextrakt (56 %) som ger näring på djupet och gör huden mjuk och sammetslen samtidigt som ultrafint diamantpulver gör att huden strålar inifrån. Exklusivt extrakt från smaragd och turmalin ger huden ny energi och bark från vitt mullbärsträd är rik på antioxidanter och förbättrar hudtonen.

Fråga mig inte hur jag första läsningen inte kunde registrera orden: extrakt från ädelstenar, ultrafint diamantpulver, extrakt från smaragd och turmalin.

Den var väldigt skön att ha på sig. Jag tycker nog att huden känns mer återfuktad än vad jag upplever lyster. Jag kanske behövde mer diamantpulver :) Men återfuktad hud, oh Ja! Lyster, Ja men lite men säljsnacket gjorde nog att jag såg mer lyster framför mig. Bilden är bokstavligen från 5 minuter sen. Det blev någon form av ”liveblogg” i textform detta.

Mitt första intryck är att den inte var tillräckligt magisk för att jag köper den igen för fullpris på 149sek. Men den var väldigt Nice men inte wow. Den har fina betyg på Lyko så jag hade högre förväntningar på mitt first impression. Superdumt när det blir så!

Dags att försöka sova. Det är – 14 grader och jag håller just nu tummarna för att motorvärmaren i bilen funkar och att bilen startar imorgon. God natt ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *