Posted by Wysteriia juni - 23 - 2009 16:55 7 COMMENTS

Har precis kommit hem efter ett studiebesök hos Dalarnas Tidningar och tidningen Pralin! Otroligt intressant att få lära sig lite mer om detta måste jag säga :) Ska skriva ner lite kortfattat om besöket och maila in till Geraldine senare. Jag har ganska mycket att göra nu ikväll så jag känner mig lite stressad. Måste kila bort till ICA och köpa något att sätta ihop min fördjupningsuppgift med, skriva om studiebesöket samt göra en handlingsplan, ska försöka komma ihåg att ringa min modell jag ska ha imorgon och kolla så hon kommer, packa typ allt jag har i rummet och bära ut i bilen så jag slipper göra det imorgon, ska nämligen flytta ut ur mitt rum imorgon då det kommer Peace & Love gäster istället :) Sen måste jag försöka komma ihåg att äta mitt i alltihop också…hmmm ;) haha!

Tags : , Plugg & Jobb.

7 Kommentarer till 'Studiebesök hos pralin.'

 1. Sara skriver:

  Ahh så spännande ;o)
  Självklart får du sminka mej till en session! Vart befinner du dig nu i landet?
  /Kjellqvisten.se

 2. Ida Björck skriver:

  åh pralin är bra faktiskt :D

 3. Ida Björck skriver:

  yes jag bor i falun :)

 4. Ida Björck skriver:

  jo jag läste det, hah coolt ;)

 5. Ida Björck skriver:

  ska jag vara ärlig? jag hatar falun, hah så nej jag trivs inte. Det är en annan sak att växa upp i falun som barn och tonåring, så nej så fort jag tar studenten som är om ett år så ska jag flytta från hålan :)

 6. Ida Björck skriver:

  haha ja det är sant ;D

  tja, det tippar mot sthlm eftersom att jag vill läsa på journalisthögskolan :)

 7. Ida Björck skriver:

  ja den utbildningen verkar verkligen hur kul och intressant som helst :D så jag hoppas verkligen att jag kommer in nästa höst :)

Leave a Reply

CommentLuv badge