Svar på era frågor del 2.

Svar på era frågor del 2.


Fotograf: J. Bago.

Här kommer ytterligare några svar på era frågor :)

Guzmania1. Favoritfärg? 2. favorit drink? 3.Favvo mat? 4. 2 ord som beskriver dig. 5. Något tv program du inte missar? 6. Någon kändis du tycker är kanon, och varför? 7. Vad lyssnar du helst på (musik)? Nu får det räcka med frågor från mig :)
Svar:  1. Favoritfärg? Jag måste vara tråkig och säga svart. Men jag gillar även starka färger :) 2. Favoritdrink blev svårt, sällan jag dricker faktiskt :) Jag gillar dock mjölkdrinkar! ;) 3. Favvomat..det borde alla veta vid det här laget tycker jag ;) TACOS såklart ;) 4. Två ord som beskriver mig – tidsoptimist & omtänksam. 5. Tv-program som jag inte missar…jag ser ju det mesta på datorn numera så nope ;) 6. Finns väl många kändisar som är "kanon" om jag hade tänkt till lite. Det orkar jag tyvärr inte göra just nu :/ 7. Jag är verkligen allätare när det gäller musik, skönt nog :)

GabbiHur kommer det sig att du ler så sällan på dina bilder? (tänker främst på modellbilderna)
Svar: hur ofta är det modeller ler förutom i typ Ellos katalogen? Och i typ Moore? Inte speciellt ofta om du nu spanar in ett modemagazine ;) Jag har dock bilder på mig själv där jag ler ;) Men eftersom jag mest "jobbar med ögonen" när jag modellar så har det blivit så…i have the killer eyes.

AnnJag skulle vilja veta hur du först kom på tanken att börja modella :)
Svar: Ska jag vara ärlig så var det mest för att bevisa för mig själv att jag inte var så jäkla ful som jag fått för mig. Tidigare så hade jag den "stora äran" att få höra av en tjej och hennes vapendragare hur ful jag var på daglig basis. Tror jag tagit upp henne i min blogg tidigare. Men hon o hennes vänner var duktiga på att berätta hur ful jag var samt hur jäkla snygg hon var och att hon minsann skulle bli modell både här och där. Eftersom dom höll på så mycket under en längre tid så bröt dom ner mig ganska så duktigt och jag mådde till slut jättedåligt. Jag brukade stå och slå på speglar och säga till mig själv hur jäkla ful och värdelös jag var. Tyvärr så började jag tro på det dom sa om mig till slut.

Men jag förstår ju numera att hon enbart hållt på som hon gjorde för att hon själv förmodligen mådde/mår som ett sprängt utedass själv. Jag är väldigt ledsen dock över att dom lyckades bryta ner mig så pass mycket som dom gjorde. men det som inte dödar…det härdar (har jag hört).

Men jag fick väl i alla fall någon form av inre önskan och bekräftelsebehov av att visa att jag minsan också är snygg och inte alls sådär ful som dom hela tiden påstod. Min inre önskan och mitt bekräftelsebehov blev stillat och jag fick blodad tand för modellandet.

emeliecarinDu som jobbar i affär (mat?) uppskattas det att man lägger streckkoderna åt rätt håll eller är det sak samma för er? Vet att jag alltid försöker lägga dom åt rätt håll iaf för att jag har fått för mig att det underlättar.
Svar: Alltså..vad är det här för skön fråga? Hahaha så jäkla bra ;) Det står ju oftast skyltar om att man ska vända streckkoderna mot sig själv (mot kunden) för att underlätta för kassörskan. Vilket är jättebra OM man nu inte som kunde står och letar efter streckkoden i en mindre evighet….det tar bara tid ;) Oftast så vet jag redan vart streckkoderna sitter på varan. Hello…jag sitter i kassan hela dagarna ;) Jag VET att streckkoden sitter UNDER vetemjölpåsen..sluta leta! ;) typ..haha. Bygg inga varuberg…det är fan värre än att vända streckkoderna åt fel håll. Iaf enligt mig. Och VARFÖR envisas folk med att lägga en massa varor PÅ papperspåsarna? Det går inte rulla fram bandet om papperspåsen ligger över hela bandet och sen en hög med varor på. Det är helt okej att ha papperspåsen i handen..vi kan ta betalt för den ändå ;)

Wooltiti vad gick du för program i gymnasiet? Favorit färg? Skostorlek? Vad har du för ringsignal på mobilen? Vad hade du valt om du fick LOV att välja mellan att vara tandlös eller blind?
Svar: Samhällsprogrammet – booooring ;), Favvo färg – svart o starka färger..redan svarat på..men iaf ;) Skostorlek är oftast 38 :) Alltså törs jag verkligen säga min ringsignal? Nokia Tune ;) haha. Tandlös eller blind? Tandlös..LÄTT. Jag har ju fasader redan (nästan tandlös)..jag ser ju fan ut som Gollum om jag skulle tappa mina fasader, haha :D

Helvete vad ni har fått lära er saker om mig nu ;) Allt från skostorlek till hur jag vill att mina kunder beter sig i kassan när jag jobbar. KANON. Kan ju hoppas att några av mina kunder läser det och tar lärdom! ;)

Var det någon som orkade läsa? ;)

24 svar på ”Svar på era frågor del 2.

 1. Haha, jag jobbar på Systembolaget och känner verkligen igen mig i det där med att kunderna lägger kassarna under en massa varor, så sjukt drygt. En annan "favorit" är när dom trycker upp påsen i ansiktet på en, viftar med den och säger "påse". Eh jo, jag ser det, du kan lägga ner den på bandet istället.. Fast det kanske är ett Systembolagetssyndrom som mataffärerna slipper :P

 2. Antingen på mitt gamla jobb i Alvik då du jobbar 5-9 samt helger 12-20

  Du väljer själv hur många dagar i veckan du vill jobba,ingångslön på 85/tim..+bonus.

  Eller på det jobbet jag ska börja på efter min mammaledighet.

  Tror d e runt 100/tim och sen något slags provisions system.

  Det ligger i sunbyberg.

  Min kompis jobbar där.

  Tiderna där är välldigt flexibla.

  Så du kan jobab på förmiddagen ifall du vill istället för kvällen.

 3. Mjölkdrinkar…Mmmmm. Captain Morgan, Dooleys och standardmjölk. Hoho vad gott.

  Jag sa åt en gubbe på Maxi som byggde berg och spelade tetris med varorna på bandet. Knackade honom på axeln och frågade om han hade läst lappen där det stod att man ska lägga streckkoden mot sig och inte bygga berg. -Nej, sa han och såg förnärmad ut. Jag trodde nästan han skulle vänta på mig på parkeringen för att köra på mig med bilen. Till saken hör ju att även jag som står efter i kön får vänta längre för att han inte klarar av en vanlig rutin. Grr.

 4. Jahaaraaa nu har jag läst igenom.. Frågan är bara hur länge det stannar i huvudet.. haha Det om streckkoderna kommer säkert stanna.. haha Det brukar vara så.. :P

 5. Hmm.. Det där med varor på papperskassarna har jag faktiskt inte tänkt på. Inte så att vi gör så, men jag har inte märkt att det inte rullar på då.

  Har du fått något napp via agenturen än? Som vilken typ av modell marknadsförs du? Jag ser ju som sagt på ANTM ibland och vad är det de säger? Haute couture, catalog och nånting till?

 6. sv: Kanske är faktumet så— men 1. Jag säger bara dte jag tycker. 2. Jag säger bara det som är sant.

  ^^

 7. Japp jag har läst alltihop! Skrattade när du skrev att du kommer se ut som Gollum om du inte hade fasader och om instruktionerna för hur man är en bra och duktig kund! :-)

  Ha en fin dag!

 8. Va roligt att få veta lite om dig, men nu kom jag ju själv på en fråga… Du skrev att du har fasader på dina tänder, varför och så har du det? Är det pga av fel på tänderna eller av ren skönhet? ;) Killen undrade oxå om hur många handdukar du har på toaletten… hmmmm….

 9. Svar: Det är strange fan. Och synd. Ibland skiter jag i att kommentera SPOTLIFE-bloggar bara för att min adress inte funkar liksom :P

 10. Jag läste varje ord! ;)

  Ja det är nästan så att jag är avis på mig själv :) Ville skippa Spanien, Grekland osv, kul med lite annat resmål.

  Förresten så glömde du beskriva dig med två ord. Eller det kanske var meningen?

 11. Svar: Haha inte visste jag att min fråga skulle bli så varmt mottagen (om man läser kommentarerna och ditt svar :D). Haha!

  Angående filmen Closer, jag vet inte om jag gilla den så mycket heller. Att kolla på den en gång är väl fine och jag skulle säga att den är ok. Skulle däremot inte kolla på den en andra eller tredje gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *