Posted by Wysteriia maj - 9 - 2008 13:26 9 COMMENTS
I samband med mitt sluta äta godis löfte innan hallstahammarträffen så tänkte jag skärpa mig med träningen också. Viket resulterat i att jag precis varit ute på en rask promenad i 40 minuter. Eftersom det är så satans varmt ute så är jag skapligt svettig! Mmmm mysigt! ;) Sitter här och får i mig lite vatten så jag inte avlider! ;) Skönt som satan att få lite motion i det fina vädret dock! :D Jag tror jag ska gå och sätta mig på mammas grymt obekväma motionscykel åtmindstonde i 30 minuter så jag får lite mer träning idag! :)

Tags : , Allmänt

9 Kommentarer till '[ Svettig. ]'

 1. Incka skriver:

  Jag borde också röra på mig mer.. men fan vad dålig jag är på det :P

 2. Malin skriver:

  oj.. duktig du är :D

 3. DENISE DORNELL skriver:

  åh tack så mkt!

 4. Natalie skriver:

  Hon tackar så mkt! :) Åh jag måste också skärpa mig nu.. panik-tränar inför beach 08 men har glömt röra på mig i ett par dagar nu.. får springa ut en sväng :)

 5. Anonym skriver:

  Du är hutter du.. man kanske skulle ta sig i kragen.. haha!

 6. Alexzandra skriver:

  Så här på sommaren kan man ju va ute och promenera i timtal :) men ska man gå ”raska” promenader så blir det nog till att ha så minimalt med kläder på sig som det bara går. Hatar när kläderna klibbar fast på ryggen, i-lands problem visserligen men men…

 7. Klara skriver:

  Vilken hurtbulle du är :) Jag känner att jag också måste börja ta tag i träningen igen ;p

  Sv: Jepp, det är helt galet att det blivit en så stor hysteri kring det bandet, men som ursäkt har jag att jag började lyssna på dem innan de blev kända i sverige så (A)

 8. Emma skriver:

  Gud, jag hatar verkligen att motionscykla… spinning går bra där man dras med av de andra.. men inte hemma på kammarn.. ger upp för lätt då! :)

 9. Josefin skriver:

  åh, jag kan verkligen inte hålla mitt sluta äta godis löfte. hopplöst! :/

Leave a Reply

CommentLuv badge