Posted by Wysteriia mars - 24 - 2015 13:00 3 COMMENTS

_MG_7739_MG_7742

Under Daisy Beauty Expo 2015 så fick jag med mig världens sötaste lilla etui med ett läppstift från BareMinerals! Mitt första läppstift från Bare Minerals och det var i nyansen Dream Big som är en nudenyans (Nude peach) och alla som känner mig eller följer mig i bloggen förstår nog att jag kände lite mjaaaaaaah när jag såg nyansen.

Dream Big ingår i vårkollektionen Modern Pop (ni kan se hela här hos Temptalia) och är ett limited edition läppstift! Hos Temptalia kan man läsa att hon skriver att ”Dream Big is the perfect nude” men för mig så är det här långt ifrån en perfect nude! Denna persikonyans gör sig förfärligt dåligt på mina läppar och skimret gör det hela inte bättre! Jag kan inte använda detta läppstiftet! Jag sitter just nu och funderar på att jag ju faktiskt måste ta en bild med läppstiftet på så ni får se! Att hitta ett Perfect Nude läppstift är otroligt svårt och det är lätt att det blir väldigt fel och det blev det med Dream Big åt mig!

Ett läppstift som jag inte kommer bära bland folk helt klart, jag fick för mycket fjortiskänsla mot min hudton och med skimret som finns i denna. Jag tycker att nude är klurigt och nude för mig handlar om ”my lips but better” och den känslan fick jag inte av Dream Big. Jag tror jag äger ett nude läppstift som jag trivs som fisken i vattnet med och det är Dior Rouge Nude i nyansen Grége! Som sagt, nudestift är inte det lättaste.

BareMinerals Marvelous Moxie Lipstick säljs bland annat hos kicks.se för 285sek styck! Jag hoppas att jag ska kunna inhandla en mer passande nyans tids nog för att kunna testa läppstiftet i sig lite mer!

Antalet gånger jag skrivit Big Dreams istället för Dream Big i detta inlägget innan det publicerades? På tok för många! Jag tror jag autocorrectat (inte ett ord på riktigt nej…men jo…;P) mig själv på alla ställen nu i alla fall ;)

Tags : , Allmänt, Lipgloss/Läppstift etc

3 Kommentarer till 'Swatch: BareMinerals Marvelous Moxie Lipstick i nyansen Dream Big!'

 1. Jag är verkligen tacksam över att vi fick ett läppstift ur den kollektionen men jag fick den mörkaste(kommer inte ihåg vad den heter) och den ser verkligen inte fin ut på mig haha :P Kanske byta? ;)
  Naturligtvis naturligt/Eyla recently posted…Essie Spring 2015- Flowerista CollectionMy Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Jaså fick vi olika nyanser? Trodde alla fick samma! :) Jag måste nästan fota mig själv i stiftet enbart för att visa hur konstigt det såg ut på mig, enligt mig själv i alla fall ;) Sen kan du mer än gärna få ta över det och se om du passar bättre i det :)

 2. Lackert skriver:

  Fin färg och etuiet är ju hur gulligt som helst
  Lackert recently posted…Dom nyaste tatueringarnaMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge