Tävling: Makeupkit från Nvey eco.

Tävling: Makeupkit från Nvey eco.

Den här tävlingen ska jag ha lagt upp ganska länge men det har tyvärr inte blivit av men nu så, finally!

Det ni kan vinna är ett litet makeupkit från Nvey eco som består av 2 gloss och en mascara i miniformat. Nyanserna på glossen är ruby & barley there och ni kan se nyanserna på mig här och här. Detta kit har ett värde av 395kr!

För att delta så ska ni besvara på följande bland kommentarerna, glöm inte att lämna er mailadress!

1. Från vilket land kommer Nvey eco? Svaret hittar ni här.

2. Motivera även varför just du ska få testa detta kit!

Ev. vinstskatt betalas utav vinnaren.

Tävlingen avslutas 1:a maj kl 22.00

27 svar på ”Tävling: Makeupkit från Nvey eco.

 1. 1. ***
  2. Naturliga och ekologiska produkter är ett stort intresse för mig, därför skulle jag tycka att det var jättekul att testa detta fina kitet från Nvey Eco! :)

  *** rätt svarat! :)

 2. Nevy eco kommer från ***.

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag efter flera år av enbart användande av mlbb-produkter pga munnkomplex har jag iom att jag börjat nytt jobb och utmanat mig själv till att våga mer och ignorera att jag inte gillar min mun och bära de läppfärger som jag tycker är så fina på andra. Därför borde jag vinna, för att jag behöver snygga och färgstarka stift och gloss i mina lådor

  *** rätt svarat! :D

 3. 1 ***
  2. Jag är en skönhetsjunkie som ännu inte haft möjlighet att testa något från Nvey Eco, så jag är nyfiken må jag väl säga!

  *** rätt svarat :D

 4. 1. ***

  2. Verkar perfekt med ett set när man är ute på små resor som tex i slutet av maj när jag ska på glamour fest :D Har inte hört talas om detta märke tidigare och att det är ekologiskt låter ju extra bra .

  *** rätt svarat! :D

 5. Nvey Eco kommer från ***
  Jag vill gärna testa kitet för jag fullkomligt älskar lipgloss och är sugen på att testa något nytt.

  *** rätt svarat! :D

 6. 1. Nvey eco kommer från ***
  2. Jag skulle vilja vinna för att det skulle vara roligt att testa något nytt, något jag inte vanligen skulle köpa i butiken själv… Och vem vet, jag kanske skulle fastna för även detta som jag gjort för mycket annat du skrivit om :)

  *** rätt svarat! :)

 7. Hej!

  1. Nvey Eco kommer från ***, enligt hemsidan!

  2. Har ingen motivering i stil med att jag är en fattig student (det är jag iofs, men ett par läppglans och en mascara har jag inga problem att unna mig ibland ;)) och att jag därför borde vinna, utan min motivering är helt enkelt att jag är nyfiken på produkterna och i synnerhet nyfiken på ekologiska makeup-produkter :)

  *** rätt svarat! :)

 8. Hej!

  1. Märket kommer från ***.
  2. Jag skulle vilja vinna för att jag letar efter en ekomascara. Den jag har nu börjar irritera mina ögon och jag hoppas och tror att en eko variant skulle vara skonsammare.

  Med vänlig hälsning,
  Viktoria

  *** rätt svarat! :)

 9. hej!
  1. Det kommer från ***
  2. skulle tycka det vore toppen att få testa ett ekologiskt märka – nytt för mig och jag tycker det är viktigt att hitta bra ekologiska produkter. Hoppas på att det kommer i min väg detta :)

  *** rätt svarat!

 10. 1. ***
  2. Jag skulle vilja unna mig något extra då det snart är studentdags för mig och jag är otroligt stolt över min prestation och att jag lyckats kämpa på de här tre åren. Dock finns det inte många kronor över i månaden efter alla utgifter, så att vinna lite fina prylar hade suttit fint. Speciellt då de är gröna, för varför inte vara snäll mot naturen också när man ändå håller på?

  *** rätt svarat! :D

 11. Ney eko kommer från *** och jag behöver vinna detta kit eftersom jag har så j-kla ont just nu. Har en skada i min nacke som gör att jag i princip har ont alltid, men vissa dagar är så klart värre än andra…Just denna helgen har varit hemsk! Brukar försöka vara positiv och se det som att jag åtminstone lever och inte är värre skadad än så här, men tyvärr brister det ibland…Just nu tycker jag bara sååå synd om mig själv och när jag då såg denna tävling…!!! Har säkert hittat mitt goda humör imorgon igen, men ibland bara måste man få gnälla!!! Bra blogg du har, btw!!

  *** rätt svarat! :)

 12. NVEY ECO är ett certifierat ekologiskt make-up märke av världsklass som kommer från ***.

  Jag har faktiskt försökt hitta några gloss med exakt den färgen. Och här finns ju dom! Så varför inte försöka vinna något man letat efter länge nog?

  *** rätt svarat! :)

 13. 1: Det kommer från ***

  2: Åh vilket jätte roligt kit, jag vill verkligen vinna och få testa detta!!!:D

  *** rätt svarat! :)

 14. 1. det kommer ifrån ***!

  2.vikarie/extrajobbare & makeupjunkie går tyvärr inte så bra ihop. älskar att testa nya produkter & skulle vilja testa så otroligt mycket grejer men tyvärr går inte ekonomin ihop till det. därför är alla nya makeup tillskott super välkommen här hemma hos mig :) färgerna ser helt underbara ut, speciellt barley there :) läppglans kan man ju faktiskt inte ha för mycket av. jag skulle vårda dessa ömt & dem skulle få följa med till kreta i slutet på maj. vad vi skulle kunna ha många heta nätter ihop :)

  *** rätt svarat! :)

 15. 1. ***

  2. för att jag tyckte färgerna såg så härliga ut! ett plus att de dessutom är ekologiska :)

  *** rätt svarat :D

 16. 1.***
  2. För det första för att det alltid är kul med nya läpprodukter och för att jag idag sprang 11 km för första gången nånsin! Skulle vara kul att få lite belöning :)

 17. Jag är med! :)
  Det kommer från ***
  Jag vill vinna för att jag har både student och bal i juni och de här läppglansen skulle vara perfekt då!

  *** rätt!

 18. 1. Nvey eco kommer från ***
  2. Jag tycker att jag ska vinna detta kit för att det går lite trögt på jobbfronten nu och jag skulle behöva muntras upp!

 19. 1. Märket kommer från ***
  2. Hade varit så kul att testa detta kit. Färgerna på glossen var så fina på dig.

 20. 1. ***
  2. Jag tycker att jag borde vinna setet därför att det skulle göra mig så himla glad och det var på tok för länge sedan jag var sådär riktigt jädra glad som detta Eco-set skulle göra mig !

  *** rätt!

 21. 1. ***
  2. Att jag är sen att tävla beror på att jag motiverar som en kratta
  när jag verkligen vill vinna.
  Efter att du visat nyanserna tidigare så väcktes mitt habegär.
  Lipgloss är det enda smink som framkallar dessa känslor.
  Nja, kanske inte riktigt sant. Det gröna lacket från Essie fick mig på fall :)
  Nu ska jag sluta svamla! Natti natti! ;)

  *** rätt! :)

 22. 1 . Nvey eco kommer ifrån samma land som de berömda UGGsen alltså ***
  2. Min kompis försöker alltid tvinga på mig hennes läppgrejer. Och jag brukar vägra, så om jag vinner egena grejer, behöver hon inte längre slösa sin tid på att lägga läppglans på mina läppar!

  *** rätt!

 23. 1. ***
  2. Är dålig på att unna mig smink som jag inte vet funkar på mig – fastän jag verkligen vill testa nya märken och prova nya produkter. Detta skulle vara den perfekta sparken i baken! :)

  *** rätt :D

 24. 1. Märket kommer ifrån ***
  2. Det skulle vara så kul att få prova
  detta kit,så snygga färger på glossen.
  De skulle passa mej så perfekt och jag
  har alltid velat prova en ekologisk mascara. :)

  *** rätt! :)

 25. 1: Nvey eco kommer från ***
  2: Jag har egentligen ingen riktigt bra anledning till varför jag ska vinna detta kit förutom att jag helt enkelt vill testa detta märke och hade blivit jätteglad om jag vunnit.

  *** rätt! :)

 26. 1. ***
  2. Skulle vara kul att få testa då jag för tillfället skriver exjobb och inte haft möjlighet att ta mig ner till stan på flera veckor.

  *** rätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *