Tävling: Vinn Decemberboxen från glossybox!

Tävling: Vinn Decemberboxen från glossybox!

Jag har fått den stora äran att tävla ut fem stycken decemberboxar från glossybox till mina läsare! Denna gången blir det alltså hela fem stycken som vinner! :)

Så här gör du för att delta i tävlingen:

Lämna en kommentar och berätta vilket märke du skulle vilja att glossybox samarbetar med i framtiden! (Glöm inte att lämna din mail!)

Tävlingen pågår till Lördagen den 7:e December 23.59 och fem vinnare dras fram via en slumpgenerator. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren! Endast läsare bosatta i Sverige kan delta.

 

Lycka till allihopa! :)

Grattis till:

Kommentarnr 11 – Elin Nyman
Kommentar nr 57 – johanna K
Kommentar nr 70 – Kajsa
Kommentarnr 85 – Ida
Kommentarnr 100 – Petra

Vinnarna har 42 timmar på sig att återkomma till mig med adress! Efter det så drar jag nya vinnare!

 

117 reaktioner till “Tävling: Vinn Decemberboxen från glossybox!

  1. Jag skulle önska att Glossybox gjorde ett samarbete med Too Faced,
    Har inte testat något därifrån och jag är nyfiken på deras produkter,
    för de verkar så bra. :)

  2. Åhh finns ju en del märken som man så gärna vill testa men inte fått chansen att göra så det är svårt att välja! Skulle nog säga att ett samarbete med Sleek hade jag sett fram emot. Annars hade också Too faced varit ett märke som jag gärna hade velat att Glossybox samarbetade med!

  3. Kanske lite konstigt med jag hade velat se dem samarbeta med Naturskyddsföreningen och skapa en ekologisk serie med så mycket naturliga ingredienser som möjligt och snäll mot miljön.

  4. Då Lee staffords produkter alltid gjort mirakel för mitt hår så vore det underbart med lite inpackning och oljor av det märket i en glossybox! Sen lite ekologiskt från Maria Åkerberg så vore allt komplett!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge