Tävling: Vinn höstkollektionen från Essie!

Tävling: Vinn höstkollektionen från Essie!

_MG_4366

Nu är det äntligen dags! En av er kommer få hela höstkollektionen från Essie hemskickad! Jag fick som sagt med mig en extra box hem för att tävla ut till er :)

Lacken ni får hemskickade är: Style cartel, partner in crime, take it outside, dress to kilt. the perfect cover up & fall in line.

För att få delta i tävlingen så ska ni göra följande:

1. Om du själv fick namnge och färgsätta ett lack, vilket namn och vilken nyans skulle det ha? Lämna svaret och din mailadress bland kommentarerna till detta inlägget! Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen avslutas Söndagen den 12:e Oktober kl 23.59 2014.

 Åååååh vad jag har njutit av att läsa vilka nyanser ni vill ha på lack och alla finurliga namn ni har hittat på! Imponerad jag blir! :) Men tyvärr så har denna tävlingen bara en vinnare och det är denna gången kommentar nr. 33 Felicia Geire, GRATTIS! Jag tycker hennes Dallas inspirerade lack borde släppas som kollektion på tre röda! :)

”Jag tycker vi tar fram en hel serie, och eftersom jag får bestämma så tar jag fram en helt i min smak. Jag är galen i Sue Ellen och Dallas och därför blir det en serie i sann Dallas-anda.

Sue Ellen on the Rocks – mörkt blå, nästan svart
JR in my bed – mörkt blodröd
Bobby have no regrets – grå mullvad
Pam you can do it – heltäckande guld, med folieglans
Lucy blowing a bubble – kall rosa ton
Cliff yearn for love – murrig orange”

Jag har mailat vinnaren!

38 svar på ”Tävling: Vinn höstkollektionen från Essie!

 1. Det skulle vara tufft med ett 50-tals tema..
  Så jag skulle valt färgen hot rod röd, och döpt den till ”hotrod red”

 2. Mitt lack skulle heta ”Purrrfect paws”. Jag älskar katter och nudes. Så det skulle vara en nude som ger den perfekta färgen som drar åt en kall rosa ton!

 3. Jag skulle göra ett mörkgrönt lack med lite guldskimmer i och det skulle heta License to skill.

 4. Det skulle helt klart få bli en ljus barbie-rosa nyans med färgen sweet deliciousness på grund av den sockersöta färgen!!

 5. Mitt lack skulle vara ett riktigt mörklila lack med en kall underton och jag skulle döpa den till Aida för jag kan aldrig hitta något med mitt namn på :)

 6. Kuuul! Jag skulle skapa ett mörkgrönt lack med guldskimmer i som skulle heta.. hm.. The Secret Garden :)

 7. Hejsan!

  Om jag skulle få bestämma ett lack skulle det vara i färgen babyrosa, väldigt mjuk rosa och den skulle heta pink heart.

  Hälsningar Frida

 8. Skulle jag göra namnge och färgsätta mitt eget lack skulle jag kalla det för ”NATURALE” vilket betyder naturlig på italienska, och färgen skulle vara ljusare rosa och få även de mest förstörda naglar att se fräscha och naturliga ut. Jag tror det hade kunnat hjälpa många yngre kvinnor som har dåligt självförtroende när det kommer till deras händer.

 9. Jag tycker att vita lack är väldigt snygga men har aldrig hittat ett som är riktigt täckande efter bara ett lager. Därför skulle min nyans bli en kritvit variant, gärna en som blir lite matt. Namnet skulle bli Snow White. Ett namn från en story/film skulle vara en självklarhet för mig då det är ett stort intresse från min sida :)
  malin_92girl@hotmail.com

 10. Black Dragon – svart med stora holoflakes i :) Om det nu änns går men i min fantasi är det grymt snyggt iaf haha

 11. Jag älskar att åka skidor. Min nyans skulle få mig att tänka på det och var sen vit bas och skimra och glittra som snö gör, i blått och lite holografisk. Snö kan verkligen glimma så vackert. Lacket skulle heta ”skiers dream”.
  Min mail: hilda_mattsson@Hotmail.com

 12. Kul tävling! Klart jag vill vara med, det är ju nagellack…hihi. ;-)
  1. Om jag fick färgsätta och namnge ett lack så skulle det vara ett lila cremelack med vackert guldskimmer i, och det skulle jag kalla Purple Rain. ;-)

 13. Vad sägs om en hel kollektion?!
  Frozen i vita, glittriga och turkosa nyanser. Kanske en riktigt mörklila oxå…
  Namnen:
  Somethin’ Elsa
  Fixer Upper
  Marshmallow Attack!
  Love is an open door
  Big summer blow out!
  Warm hugs

 14. Jag är gärna med och tävlar :) Lacket skulle heta ”mallakatt” och vara ett pastelligt creme ljusgrått täckande lack :)

 15. Om jag fick namnge ett lack så skulle jag döpa det till Falling For Blue och det skulle vara den perfekta blå höstfärgen som nästan ser svart ut. Det skulle vara ett cremelack som bara behöver ett lager för att vara heltäckande!

 16. Dubbeldunderdrool!!! Tävlingen alltså- inte namnet på mitt lack.
  Jag skulle nog namnge lacket ”Maleficent Mauve” och det skulle såklart vara en neutral nyans som passar till allt. Eller varför inte det otroligt simpla namnet ”NOTD” o det namnet passar alla färger.
  Eller kanske ”Holo-Sh*t” till ett hololack då såklart.
  Älskar hololack men använder oftast lack i den klassiska färgskalan med mycket neutraler, så varför inte ”Neurotic Neutral” bara för att det är så motsägelsefullt o fånigt

 17. Jag hade valt ett rött lack (tänk skalet på ett mörkt rött äpple) och skulle kallat det ”The Apple of my eye”. Hade jag bara fått ha ett lack så skulle det vara just detta. Röda naglar kan aldrig bli fel, och det passar till alla tillfällen! :)

 18. Jag skulle döpa mitt nagellack till ”concretely in love” med en riktigt matt mellangrå ton med svag ljusblå underton!

 19. Åh, det skulle definitivt vara ett lila duokromt lack, som skiftade i guld, grönt och rött. Det skulle ha blått och silvrigt holografiskt skimmer i sig och heta Insomnia. Åh, vill ha ett sådant lack, haha :)

 20. Det skulle vara en lila jelly med orange- och kopparfärgat glitter i. Och den skulle heta Beetlejuice!

 21. Jag skulle göra ett lack i en färg mellan rosa och röd, någon sorts ”djuprosa” nyans. Fleur et Coeur skulle det heta, vilket betyder ”blomma och hjärta” på franska. En blandning mellan en rosa blomma och ett rött hjärta helt enkelt!

 22. Svårt, men det skulle nog bli ett vitt lack med massor av prismatiskt glitter. Det skulle nördigt nog få heta Silmaril efter de tre magiska ädelstenarna från Tolkiens värld.

 23. Jag skulle vilja göra en hel kollektion med nagellack som har namn efter mina favoritlåtar eller med rader ur mina favoritlåtar då jag älskar musik!

  Ett lack jag får upp i huvudet skulle få namnet ”Be Strong, Believe” (döpt efter Yellowcards fantastiska låt Believe) och jag ser framför mig ett ljusblått lack med silvriga glitterflakes i!

 24. Mitt lack skulle vara genomskinligt med glitter i och glitterkorn som ser ut som snöflingor. Namnet skulle vara snowflakes on the window.

 25. Åh bästa tävlingen, som jag sneglat på Essies nya lack, OCH trånat!
  Jag tycker vi tar fram en hel serie, och eftersom jag får bestämma så tar jag fram en helt i min smak. Jag är galen i Sue Ellen och Dallas och därför blir det en serie i sann Dallas-anda.

  Sue Ellen on the Rocks – mörkt blå, nästan svart
  JR in my bed – mörkt blodröd
  Bobby have no regrets – grå mullvad
  Pam you can do it – heltäckande guld, med folieglans
  Lucy blowing a bubble – kall rosa ton
  Cliff yearn for love – murrig orange

  Nu håller jag och Sue Ellen alla tummar och tår för att vi vinner den superfina vinsten!

 26. Clairvoyant Claws: pärlemor & mörkorange (alla nyanser skulle ha pärlemor i en viss mängd – därav clairvoyant!).

 27. Jag älskar jul och alla julkollektioner som snart är här, därför skulle jag döpa lacket efter min favoritjulsång ”fairytale of New York”. Färgen på lacket skulle vara midnattsblått med silvrigt glitter i :)

 28. jag älskar mörka och höstliga nagellack så jag skulle vilja ha ett mörk lila lack med silvrigt och vitt glitter! Jag skulle döpa lacket till något så fantasilöst som Ellinor…

 29. Lady in red
  konservativt klarrött som passar tanterna på ålderdomshemmet
  Vi ska ha ett nagellacksparty på ålderdomshemmet där vi hjälper varandra. För både mamma och de andra är ju fortfarande ladies!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *