Tävling: Vinn makeupkit från UNE natural beauty!

Tävling: Vinn makeupkit från UNE natural beauty!

Nu har ni chansen att vinna ett makeupkit från UNE natural beauty till ett värde av 855:- + Une necessär + fodral + ett Une linne. Rouge i nyansen B03, Une All in one mascara, BB Cream foundation i nyansen 105, BB-cream concealer i nyansen 102, Sheer lips balm i nyansen S03. Rouget och Sheer lips balm i samma nyans som ni tävlar om kan ni se på mig HÄR.

För att vara med och tävla ska ni svara på följande bland kommentarerna:

1. Hur viktigt är det för dig att makeup du använder är naturlig?

2. Motivera varför just du ska vinna detta kit!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen avslutas fredagen den 22:a Juni kl 22.00

AVSLUTAD!

47 svar på ”Tävling: Vinn makeupkit från UNE natural beauty!

 1. 1. För mig är det viktigt att använda naturlig make up eftersom jag precis har haft problemhy ända sen tonåren (är idag nästan 30) och först nu har insett hur alla dessa produkter med mineraloljor och allehanda artificiella tillsatser täpper till min hy och bidrar till problemet. Sedan några veckor tillbaka har jag bytt hudvårdsrutin och även gått över till naturliga sminkprodukter och min hy är som förbytt!
  2. Eftersom jag har gjort mig av med alla mina gamla sminkprodukter ekar det sorgligt tomt i sminkväskan, och jag behöver verkligen fylla på förrådet med nya, härligt naturliga produkter i alla former och färger!

 2. Hej!
  Vilken härlig tävling!
  För mig är det viktigt både att produkterna är så naturliga som möjligt och att resultatet ser naturligt ut.Personligen gillar jag den mjukare linjen och har man kommit upp lite i åren är det svårt att få det snyggt med för mycket makeup!
  Vill gärna vinna kitet för det är dags att satsa på lite nya färger inför sommaren och de här gillar jag skarpt.
  Blir jättesnyggt till lite solbränna!

 3. 1. För mig är det jätte viktigt för att jag har väldigt känslig hud, annars får jag massa utslag.

  2. Jag skulle jättegärna vinna för att jag vill prova något som kan verka passa till min känslig hy, som en fattig student har jag inte råd att köpa smink och det skulle betyda mycket ifall jag fick chansen att prova just det här :)

 4. 1&2. Jag tycker att det är rätt viktigt i och med att jag är allergisk mot rätt många kemikalier som finns i smink. Jag läste dessutom boken badskumt och då insåg jag hur mycket jag faktiskt reagerar negativt på.

  ….

  Därför skulle detta kit med smink kunna ersätta min nuvarande makeup som inte riktigt klickar med min hud. Makeup vill man falla pladask för, UNE kanske är min nya ”kärlek” :)

 5. Åh va roligt, klart jag är med :)

  1. Det är viktigt då jag bryr mig väldigt mycket om miljön. Och jag har även märkt att ju mer naturliga produkterna jag använder är, desto bättre mår min hy!

  2. Jag vill jättegärna vinna detta kit då jag precis nu i dagarna har rensat bort en massa ”onaturligt” smink (då jag bara får finnar och blir fet i hyn av produkter som inte är så naturliga) och det bli inte mycket kvar kan jag säga! Så jag skulle verkligen behöva lite påfyllning :)

  sandranilson.blogg@hotmail.com

 6. 1. Det är inte avgörande när jag väljer, men det är inte heller någon nackdel.
  2. Vill gärna testa något nytt! Vem vet, jag kanske aldrig går tillbaka till ”onaturligt” igen.

 7. 1. Hur viktigt är det för dig att makeup du använder är naturlig?
  Sen ett år tillbaka har jag försökt byta ut alla produkter jag normalt använt till naturliga och helst ekologiska produkter. Det är svårt och ibland mycket dyrare men helt klart värt det :).

  2. Motivera varför just du ska vinna detta kit!
  De sista produkterna jag inte hunnit byta ut är just sminket. Eftersom jag är student är det inte alltid så fett ;P Jag har dessutom tänt prova UNE.

 8. 1 och 2:Jag tycker det är väldigt viktigt att den är naturlig då jag har världens känsligaste hy och den är väldigt noga med vad jag lägger på den.
  Och naturliga produkter är oftast det bästa valet för min hy :)
  Sen tycker jag det är bra med naturligt då det oftast betyder att det är fritt från djurtester och animaliska ingredienser :)

 9. Det är väldigt viktigt för mig att det ser naturligt ut..
  Jag skulle vilja vinna det för att det verkar jätte bra sminket!
  Och att jag inte skulle ha råd med det där..
  Vi har inte så mycket pengar,tyvärr :(
  Och så skulle det vara perfekt nu på sommaren,då vill man ju vara lite extra fin :)

 10. Det är väldigt viktigt för mig då jag kör no poo hår- och hudvård, samt att jag inte kan använda ”o-naturligt” smink utan att få massa finnar och irriterad hy.
  Sedan varför jag vill vinna är för att det alltid är kul att testa nya produkter. Roligt att det kommer allt fler naturliga makeup märken på marknaden! Sedan har jag kikat på detta märke i butik men känns lite dyrt så har aldrig blivit något köp.. :/

 11. 1. Det är faktiskt först på senare tid som jag börjat få upp ögonen för främst naturlig hud- och hårvård men makeup är ju också något som interagerar med huden när man har det på så det är minst lika viktigt.
  2. Jag skall vinna detta kit för att jag som student inte lyckats få tag i ett sommarjobb denna sommaren och därför får leva en nudel- och havregrynsgrötssommar och har totalt köpstopp på allt som har med makeup att göra… ;(

  Lycka till allihopa!! :)

 12. 1, Den senaste tiden har det blivit mer och mer viktigt med naturliga skönhetsprodukter då jag insett hur mycket skit vi människor sprider i miljön. Det verkar som om vi tror att det bara är vi som lever på jorden och att vi har all rätt att använda oss av kemikalier hur som helst. Allt vi smetar på oss tvättar vi även av oss och reningsverken klarar tyvärr inte av att rena allt avloppsvatten från olika ämnen, utan mycket åker ut i själar, älvar och andra vattendrag och sprids till djur och växter, som vi sedan äter upp. Genom att köpa naturliga produkter minskar vi utsläppen och är skonsammare mot oss själva och naturen!

  2. Jag tycker att jag ska vinna för att få hjälp att byta ut de gamla ”dåliga” produkterna i sminkväskan mot nya fräscha naturliga.

 13. 1. Jätte viktigt då det inte ska vara massa konstgjorda ämnen som är farligt för naturen och även för huden.
  2. Jag vill få chansen att vinna kitet för jag har känslig hy och kul att testa något nytt då jag inte kan ha/använda mycket av smink jag köper.. och tror att detta är väldigt naturligt och bra för huden. =)

 14. 1. Jag använder inte uteslutande naturlig makeup utan blandar lite hejvilt, men när jag väl hittar något jag gillar som dessutom är naturligt så är det en jättestor bonus!

  2. Jag är snart klar med mitt första år på universitetet, och vad vore bättre än ett litet sminkpaket med godbitar som belöning :-)

 15. Jag använder naturliga produkter rätt ofta för att jag har en väldigt känslig och torr hy och om jag använder någon produkt med en massa icke-naturliga grejer så får jag ofta utslag eller ännu torrare hud.
  Jag tycker att jag borde vinna eftersom jag är 16 och har inte råd att prova mycket nytt smink, vilket är tråkigt eftersom jag älskar smink! Har kollat in UNE ända sen det kom och gillar verkligen hela konceptet!

 16. 1. Får väl erkänna att jag inte tycker att det är jätteviktigt. Det är ju alltid ett plus om det är naturligt men för mig är det viktigaste att jag gillar produkterna och det resultat de ger.

  2. Skulle vilja vinna då jag gärna skulle vilja testa mer naturlig makeup.

 17. Hej!

  Det här var ju verkligen en tävling man inte vill missa! :D

  1. Skall jag vara helt ärlig så är/har det inte varit viktigt för mig att
  mitt smink är naturligt. Jag har inte lagt någon större vikt vid det helt
  enkelt, och för ett par år sedan köpte jag en ”naturlig” mascara, som inte
  var speciellt bra… Där svalnade intresset än mer. Men när man bildat sig
  lite mer kring det här med mineraloljor, parabener och andra otrevliga
  och onödiga ingredienser så har intresset sakta men säkert vågat sig tillbaka
  och jag får mer och mer en känsla av att det levereras make up av riktig
  kvalitet som är naturlig, det går att äta kakan och ha den kvar!

  2. För det första har jag bara klämt och känt på UNE, men ännu inte vågat
  mig på att köpa något från märket av ovan nämnda anledning, jag vill helt
  enkelt inte bli besviken utan kör på i samma gamla säkra och icke naturliga hjulspår. För det andra vill jag hemskt gärna ha åtminstone en chans att vinna kitet, eftersom samtliga produkter på bilden är på pricken ”mina” färger som jag passar i,och DET händer inte så ofta när det kommer till blogg-tävlingar. ”Mina”
  färger är alltid de där som ligger och skvalpar i Kicks rea-högar under
  sommaren, typ brunt, brunrosa, tantrosa och daggmasksfärgat, och rouget är lite perfekt gammelrosa och läppbalsamet drar lite åt det bruna hållet, precis sådant jag brukar slå till på annars!
  För det tredje och sista jag jag ännu inte fått chansen att testa på en BB-cream, men är så ruggigt nyfiken på hur dessa ter sig, min
  mascara ger snart upp och concealern lika så. En hel somrig uppfräschning av sminkväskan är ju vad som erbjuds, och det hade varit så kul att vinna! :D

  Mvh Elintz

 18. 1. Oerhört viktigt med tanke på att många kemikalier absorberas genom huden och sedan lagras i fettvävnader. Köper bara ekologiskt smink sedan några år tillbaka, nu finns det ju så mycket att välja på!

  2. Det vore så kul att kunna konstatera att man äntligen hittat den – ekofavoriten! Ofta är det något som inte stämmer med formulan, särskilt foundations,de ekologiska varianterna har hittills varit torra och kakiga – inte alls snyggt med torra flagor i ansiktet. Så jag letar vidare tills jag hittar favoriten och ”Une” gör ju anspråk på att vara allt man behöver – ”En” på franska – så man kan ju hoppas de håller vad de lovar :)

 19. 1. Det är jätteviktigt eftersom min hud kan vara väldigt reaktiv. När det kommer till ögonsmink är jag inte lika noga och jagar snyggaste resultatet istället, vilken i sig är ganska dumt.
  2. Jag fyller 25 år idag. Jag är sjuk, pank, ensam och är sådär patetiskt självömkande. :/
  Jag vinner med största sannolikhet inte men vill ändå tacka så mycket för en inspirerande blogg. Jag tänker t.o.m krafsa fram lösögonfransarna och glamma till mig lite sådär käckt… en söndagskväll. :)

 20. 1. Jag tror att det i längden är mycket bättre för huden att välja naturligt smink och hudvård, samt att det kanske är bättre även ur miljösynpunkt.
  2. Just nu är det alldeles för lite saker i mitt sminkförråd, jag behöver helt klart lite förnyelse och jag har stått på Åhlens och pillat en hel del på UNEs produkter.

 21. Ärligt talat så vill jag bara att min hy ska tåla den och att resultatet skall bli fint:)
  Ibland reagerar min hy positivt på naturliga produkter, men inte alltid men det vet man ju inte förrän man provat.
  Jag skulle vilja vinna detta därför att jag älskar att testa nya saker o har ännu inte hunnit prova något ur denna serie, och kan jag bara komma i närheten av din porslinshy så är jag supernöjd.
  Ha en underbar sommar, finaste :) <3

 22. 1. Det är absolut ett plus om sminket är naturligt för mej men än så länge inget måste. Har dock börjat köpa mer å mer eco stuffs som borstar,glans, skugga & rouge.

  2. Jag har aldrig testat nått av märket UNE men det ser lockande ut! Tuffa förpackningar också måste jag säga ! Skulle inte tacka nej till dem i min lilla växande samling :D

 23. 1 – Det är viktigt att mina sminkverktyg är naturliga, dem använder man mest och längst.
  2 – Jag har knappt nåt smink alls nuförtiden, har börjat fylla på mitt lager så det skulle vara jättekul och vinna detta kit. :)

 24. Vad kul med tävling! :)

  1. Tycker det är väldigt viktigt att sminket är
  naturligt och att det är gjort på ekologiska ämnen.

  2. Jag är nyfiken på detta make up märket och har
  hört att dessa produkter ska vara riktigt bra,så
  tycker det hade varit väldigt kul att få testa dessa. :)
  Hoppas på tur. :)

 25. 1. Att smink är nartuligt för mej är en självklarhet! Eftersom jag har haft acnebesvär och är väldigt mån om min hy så vill jag inte använda ”vanligt” smink utan köper mineralsmink eller liknande.

  2. Jag skulle väldigt gärna vinna detta kit eftersom min mineralfoundation är slut och jag funderat länge på att köpa UNE, men aldrig kommit till skott. Ett sådant kit skulle göra mej ännu mera glad och nartulig!

 26. Vilken trevlig tävling!

  1. Om jag ska vara ärlig så har inte naturlig makeup varit speciellt viktigt för mig. Men jag har mer och mer börjat luta åt naturlig hudvård. Att jag inte fokuserat på naturlig makeup beror nog mest på att jag bara har varit riktigt intresserad av smink i 1,5 år. Men det blir viktigare och viktigare för mig!

  2. Varför ska jag vinna? Jo, för att jag har problemhy (psoriasis) och då är inget bättre än naturlig makeup! Men kanske framförallt för att jag är nyfiken på märket!

 27. Jag tycker det är viktigt med naturligt smink för jag använder ju ändå det på min hud. Jag vill inte ha massor av konstiga kemikalier i ansiktet, jag vill att min hud ska kunna andas och må bra. Jag vill vinna detta kit för jag har inte testat UNE, men har läst mycket om det. Har nyss börjar på ett nytt jobb i butik och behöver nytt, naturligt och fräscht smink som får min hy att må bra. :)

 28. 1. Jag tycket att det är viktigt med naturligt smink eftersom det är mer skonsamt och mer hälsosamt för huden och kroppen i stort och vad kan vara viktigare? Det är också skönt att veta att det innehåller naturliga ingredienser och i och med det är bättre för miljön.
  2. Jag förtjänar att vinna eftersom att jag sällan unnar mig smink och just det här kitet skulle göra mig så glad. Jag har tidigare inte testat något från une men namnet för mina tankar till Frankrike och glada minnen och jag har dessutom hört mycket bra om märket. Jag kommer att hålla alla tummar jag har :D

 29. För mig är det viktigt att ha så naturliga produkter som möjligt därför att jag både tycker och känner att dem är bättre. Jag har väldigt konstigt hud som reagerar lätt på konstiga ämne. Jag blir röd, ansiktet kan klia och jag får små finna eller underhuds bölder. Jag tycker att det är bra med naturliga ämnen då sådant brukar inte hända mig med dem.nu naturligare ämnen desto mindre miljöpåverkan och man brukar då avstå från djurförsök, vilket är jätte bra!

  Jag tycker att jag borde vinna därför att jag sällan unnar mig smink men känner att jag skulle vilja testa Une för att se om produkterna kan samarbeta med mitt ansikte och inte mot det.

  Tack för en jätte bra blogg och sluta aldrig att med den !

 30. Jag tycker det är oerhört viktigt med bra produkter ur flera perspektiv. För det första ska man vara rädd om sig och vad man utsätter sig själv för och idag när det finns ett sånt jätte sortiment med produkter borde man faktiskt använda så bra produkter man kan. Likadant tycker jag det är med maten man stoppar i sig etc. Men även ur ett hållbarhets perspektiv. Företag måste ta ansvar inte bara gentemot konsumenterna utan även mot samhället. Vem vill stödja ett företag som i längden gör det sämre för både individen och samhället?

  jag skulle hemskt gärna vilja vinna för just nu har jag haft en period med jättedålig hy och allmänt sliten. Att ge min hy bra produkter hade varit som en liten nystart för den!

  Må så gott// Hannamaria

 31. Jag är gärna med och tävlar!

  * Jag tycker att naturligt smink är viktigt för jag vill ju inte att min hud ska må dåligt av sminket (vilket den lätt gör annars)! För mig är det också viktigt att sminket ser naturligt ut, annars trivs jag inte alls! Ekologiskt smink tycker jag är ett stort plus!

  * Jag skulle vilja vinna för att det verkar vara ett väldigt bra (naturligt!) smink som jag verkligen tror skulle passa mig. Det vore därför jättekul att få möjligheten att testa!!

 32. 1. Vill ha så naturliga produkter som möjligt, men ibland så kan det passa bättre med ett lägre pris. Kan ju även vara så att man helt enkelt gillar färg och funktion fast varan är ”skitigare”. Sen läser man ju även om företag som är oärliga fast de utgör sig som ”rena”.

  2. Gillar hela vinsten, men BB-Cream har jag varit extra nyfiken på länge.
  Skulle vara lyxigt med många produkter av samma märke och inte som
  nu, olika märken och nyanser som inte passar bra ihop.
  Jag vill vara snygg i sommar!

 33. Jag tänker inte så mycket på innehållet i produkter jag använder, gillar jag dom och dom funkar så gillar jag dom ju liksom!

  Jag skulle vilja vinna bara för att jag skulle bli så glad då!

 34. 1. Efteraom jag är så dåligt insatt så är det väl inte så viktigt, men det skulle nog säkert vara bra om man som jag har ganska kass hy i ansiktet, torrt och konstigt.. :)

  2. Nybliven Mamma, tuff och lång sjukhusvistelse, nu när vi har kommit hem så skulle det vara skoj att försöka se lite fräsch ut även om jag ”bara” går hemma med lille sonen :-) Något som inte direkt var möjligt när man var på sjukhuset..

 35. 1. Det är rätt viktigt, jag vill inte ha massa farliga kemikalier på huden som tränger in i kroppen och påverkar den negativt.
  Jag förstår att smink aldrig kan vara 100% naturligt, men jag tycker det är viktigt att man kämpar för att ha så lite tillsatser och doftämnen som möjligt i sina makeup-produkter.

  2. Jag har inte möjlighet att testa UNE där jag bor – så därför vore det kul att vinna! =)

 36. 1. Det är inte jätteviktigt att min makeup är helt naturlig, jag använder det jag tycker är bra helt enkelt. Men har en hel del som är naturlig och när jag hittar något jag gillar som är naturligt så tycker jag att det är ett plus :)

  2. Jag har jobbat hur mycket som helst de senaste månaderna, på ett ungefär 50-55 timmar i veckan. Och har sparat till en utomlandssemester. Jätte kul, såg fram emot det :) men var tvugna att renovera skorstenen på huset, helt plötsligt så det blir ingen resa. Så detta hade varit väldigt uppmuntrande för mig :)

 37. 1 för mig är det viktigt att använda bra produkter till min känsliga hy som är väldigt blandat och lätt blir fet,uttorkad eller får utlsag. Vill ha bra produkter som inte gör hyn sämre utan får den att må bra och göra mig snyggare.

  2 Vill vinna för tycker detta märke verkar mycket lovande och jag gillar att testa nya produkter men har tyvärr inte ekonomin för att köpa en massa nytt.

 38. Faktiskt så har jag skämmigt nog inte kommit så långt med miljötänket just när det gäller mitt smink. Dumt, nu när det verkar komma fler och bättre miljöalternativ. Jag tror det handlar om att jag kör på säkra kort, det jag vet funkar istället för att lägga pengar på något jag kanske inte gillar. Ett klassiskt ”snålheten bedrar visheten” helt enketl. Så min motivering är att jag vill bli visare! jag vill jättegärna hitta bra eko-märken som jag blir trygg med och kan fortsätta med för en hållbar sminkning och en hållbar natur!

 39. Jag är make up artist, så ska man vara realstisk så är jag dels öppen för det mesta och sen även att det viktiga för mig är att testa så många märken som möjligt för att kunna erbjuda mina kunder det absolut bästa. Men jag föredrar naturlig make up, finner att det passar mig och min hy bättre. Sen finns det kunder som kräver naturlig make up och då ser jag gärna att jag provat det mesta på även den fronten för att veta vad som är av kvalitet och inte.
  2. Jag har haft kunder som frågat mig efter detta märke men jag har liksom inte kunnat ge dom några svar då jag själv aldrig testat det inte minst haft det i min smink väska. Så denna vinst hade varit en möjlighet för mig att se vad detta märke har att erbjuda. Sen har jag även länge varit grymt nyfiken på och velat testa UNE!

 40. 1. Hm. Svårt, jag är positivt inställd och önskar att jag var mer insatt men i dagsläget väljer jag inte produkter utifrån huruvida de är naturliga eller ej.

  2. Det ser så himla fint ut och jag är så nyfiken på att pröva grejer från UNE, och så fyller jag 30 på onsdag och behöver tröstas lite ;)

 41. Tjohooo vilken tuuuur att jag inte missade detta!

  1. Überviktigt! Jag tänker mer och mer på vad allt innehåller, både det jag stoppar i mig och mina barn och det jag sätter på dom och mig- dvs crèmer på dom och smink + crèmer på mig. Försöker köpa bara ekologiskt smink och det blir ju lättare och lättare. Dessutom är min hy känslig och jag blir 42 i sommar, så jag är mycket mån om vad jag smetar på;) Vill hålla min hy fräsch så länge det går!
  2. Har aldrig testat Une men läst en del om det, vill hemskt gärna få chansen att vinna ett så här lyxigt paket!

 42. 1. Är sminket naturligt så ser det också naturligt ut. Har man känslig hy så är det viktigt med bra produkter som är skonsamt mot hyn.
  2. Min systers födelsedag är snart och hon har mycket problem med sin hy. Den perfekta födelsedagspresenten skulle vara det här lyxiga paketet.

 43. 1. Eftersom jag har problemhud är naturligt smink a och o. Man blir báde naturligt vacker samtidigt som man slipper alla farliga kemikalier som smink vanligtvis ineháller. Man gör även en stor tjänst för miljön!

  2. Motivering

  Vintergràheten vill ej försvinna,
  det är ett dilemma för mig som kvinna,
  söker nya naturliga produkter av bra kvalitet,
  litar pà Wysteriia för hon kan allt om skönhet,
  bl.a vill jag fà ett sexigt sting i min vackra blick,
  och för det behövs en mascara som fàr fransarna i skick,
  med en necessär full med naturligt smink är min sommar räddad,
  och jag slipper i sommar och höst ligga med eksem nerbäddad,
  genom áren har jag blivit mer intresserad av ekologi,
  och föredrar numerna hudvárd och smink som är kemikaliefri
  i den finns allt vad en kvinna som jag behöver,
  nu hàller jag tummarna pà ett vinstfyrklöver

  Glad Midsommar!

 44. 1. Pga att naturligt smink oftast är väldigt dyrt har det inte alltid stått på min prio-lista, men de gånger jag prövat har jag märkt en klar skillnad!

  2. Ärligt talat – mitt största komplex är min hy. Låt oss göra nått åt det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *