Tävlingen är avslutad.

Tävlingen är avslutad.

Nu är tävlingen avslutad. Jättekul att intresset var så stort :) Det betyder att jag kommer försöka lägga upp en 24 timmars tävling minst en gång i veckan! ;) Sitter redan nu och klurar på när jag ska lägga upp nästa tävling, haha. Men jag måste nog hålla  mig några dagar i alla fall ;) Jag kommer dra en vinnare imorgon så fort jag har kommit hem från jobbet! ;) (Med tanke på hur trött jag är på morgonen lär jag inte ha tid att göra det innan jobbet tyvärr ;P)

Nu tänker jag dock gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon :) 3 arbetsdagar kvar innan jag får "semester"..så jäkla skönt! *längtar* :D underbart underbart.

7 svar på ”Tävlingen är avslutad.

 1. Haha, jaaa…eller Martin spelar. Jag och Martin var ute och reste i Asien för flera år sedan och hamnade på en gitarrgata i Ho Chi Minh City, Vietnam när vi köpte handgjorda gitarrer skitbilligt och då köpte jag en också för att lära mig spela…men på vägen genom Kambodja (de vägarna är okörbara) förstördes båda gitarrerna, eller skadades…så idag, fem år senare…lämnade vi in dem på lagning för förut har alla som vi frågat sagt att de inte går att laga…men nu så! ;)

  Long story…men som sagt…Martin spelar. Han kommer från en musikalisk familj. ;)

 2. Den var riktigt bra faktiskt. Över lag bättre än ettan. Bästa serietidningsfilmen hittils =P Heath Ledger är grym som jokern. Tycker han va en halvkass skådis genom hela sin karriär men här gör han verkligen riktigt bra ifrån sig. Synd att han var lite för glad i piller bara…

 3. Men det var ju ändå väsentliga saker jag klagade på, sånt som ska fungera när man flyttar in!! Att man sedan har en hyra på nästan 7200, ja då vill man verkligen att allt funkar som det ska o att det ser bra ut :)

 4. Godmorgon

  Men.. nu glömde jag ju att vara med i tävlingen… hrrrm..Jaha..får skärpa till mig.

  Ha en bra dag på jobbet!!!

 5. God morgon! Eller vad den nu är.. Morgonen och dagen är väl vad man gör den till, men avsaknad av regn brukar ju underlätta.

  Hoppas du haft en OK dag på jobbet ändå!

  Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *