Testar Lily Lolo produkter för fullt!

Testar Lily Lolo produkter för fullt!

Som jag nämnt tidigare så testar jag just nu lite produkter från Lily Lolo för fullt. Foundation i nyansen Porcelain, Cover up Blush Away (täcker rött) och rouget Cherry Blossom! Jag är ganska blek men Porcelain är faktiskt en gnutta för ljus för mig så fotar man mig med blixt nu ser jag lite ut som ett spöke ibland :) Men jag vet att det finns många blekfisar förutom jag där ute så denna nyansen kan nog vara ett bra alternativ om man är väldigt ljus :)

Ska testa dessa liiiite till innan recensionen kommer :)

7 svar på ”Testar Lily Lolo produkter för fullt!

 1. Svar: Mina naglar är förstärkta med akryl och jag har också fransk manikyr. Det är gjort på salong. Naglarna blir inte förstörda av nagellack. Men jag tycker att det kanske ser konstigt ut med t.ex. röda naglar på, när man kan se den vita kanten som blir pga av naglens lite tjockare kant. Eller? Är det bättre att ta ett ljust nagellack, så skillnaden inte blir så stor?

  1. Svar: Men om det inte är någon fara så hade jag bara kört på! Och blir det inte bra så kan du ju ta bort nagellacket och testa ett annat bara :D

 2. Tjena Cecilia!
  Vilken nyans av Lily Lolos mineralfoundation har du? Tycker alltid det är så jäkla svårt med nyanser, särskilt när man ska beställa över internet… Jag har ”blondie” hemma och den funkar MEN jag kan tycka att den är lite för gul och kanske (?) aningen mörk. Mitt problem är att när jag lägger på den på ena ansiktshalvan syns det INGEN skillnad på färgen där jag har foundation och där jag inte har (inte ens i dagsljus), men när jag lägger på den i hela ansiktet blir det väldigt stor skillnad mellan ansiktet och halsen. Jag tror min hals är naturligt ljusare än ansiktet, men jag tycker ändå det ser skumt ut.

  Hittade nyss till din blogg och tycker den är GRYM :)

  MVH Emelie

  1. Hejsan!

   Jag har Porcelain vilket står i inlägget ju ;) haha! Jag tycker dock den är en gnutta för ljus! Men den kanske passar dig om du själv upplever att du har liknande hudton som mig? Så här ser den ut på mig http://wysteriiasblogg.se/testar-nytt-underlag
   Allas hals är oftast lite ljusare eftersom solen inte träffar halsen på samma sätt som ansiktet.
   Vilken underton upplever du själv att du har? Gul, rosa eller neutral?
   Foundation är riktigt klurigt och svårt att hjälpa när jag inte vet hur du ser ut riktigt :) Jag tror det är Porcelain och China Doll som anses vara ljusare än Blondie. Upplever du att du har en rosa underton så kanske Warm Peach eller Candy Cane är något. Ljusa men lite mer åt det rosa hållet.

   http://www.lilylolo.co.uk/sp+mineral-foundation+001

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *