Posted by Wysteriia januari - 18 - 2010 16:48 6 COMMENTS

Så här står det på Yves Rocher om mascaran: En generös volymgivande formula med en exklusiv borste som kommer åt varenda frans för en tät och intensiv blick.

Min åsikt: Den ger volym men den klumpar och jag gillar tyvärr inte borsten alls, mascaran klumpar sig redan på borsten. Mascaran är jobbig att arbeta med. Det är bra svärta i den och den är lätt att tvätta bort med varmt vatten. Men eftersom den klumpar och känns torr redan från första början så kan jag inte rekommendera denna trots att den har ett bra pris på 75:-.

Jag är väldigt noga med att slänga mascaror efter 2 månader och denna har jag inte ens hunnit ha så länge men jag tänker inte använda den mer, så mycket ogillar jag den tyvärr! Klumpar och dålig borste går inte hem hos mig! ;)

Vill ni läsa om andra produkter från Yves Rocher som jag rosar istället för risar så läs HÄR, HÄR & HÄR ;)

Tags : , Mascaror, Produkter.

6 Kommentarer till 'testat volymmascara från couleurs nature.'

 1. Kashaya skriver:

  Tråkigt med mascaror som klumpar sig.=(

 2. sv: nä det är inte alls långt :D Det tar 2 timmar med tåg :) Jag tycker att du kan flytta till jönköping för gott och bli min mua ;) Kul det hade vart med någon fotointresserad här ^^

 3. Beauty By Beata skriver:

  Ja, jag försöker och det lutar åt uteplatsen.. =)

 4. bitte skriver:

  lät inte som nån höjdar mascara

 5. Älskar deras honungs-cerat! Köpte det i Thailand också då jag febrilt letade efter mitt borttappade YVES.. Haha. Tänka sig att det fanns i Thailand. :D

 6. Emma skriver:

  Jag har oxå den :) Tycker den är jätte bra :)

Leave a Reply

CommentLuv badge