The Body Shop.

The Body Shop.

Sist jag var i Stockholm så gick jag in på The Body Shop och sa att jag behöver hudvårdsprodukter och det NU. Typ…;) Den trevlige expiditen hjälpte mig och vi kom fram till att jag skulle använda serien ”Seaweed” eftersom jag har torr men fet hy. Jag tror dessa fyra produkter gick på cirka 600 :- vilket trots allt är väldigt billigt för en hel hudvårds serie! Jag köpte en Fashial Wash, Clarifying Toner och en Mattifying Day Cream för dagligt bruk och när jag ändå höll på så köpte jag en Scrub som jag använder cirka 2 gånger i veckan.

Jag är verkligen supernöjd med min nya hudvårdsserie och den där blanka T-zonen som uppkom varje dag tidigare kan jag säga hej då till! ;) *yey* Så är ni som mig och har en sån där trevlig blandhy så kan jag verkligen rekommendera dessa produkter! Jag är så pass nöjd att jag tänkte köpa Nattkrämen vid ett senare tillfälle för att komplettera serien – att återfukta huden är ju riktigt viktigt!

Bra hudvård behöver inte alls vara speciellt dyrt! Jag är nöjd med mitt köp, den passar min hy riktigt bra nu under vinterhalvåret!

12 svar på ”The Body Shop.

 1. du… förslag/tips på sidor med bra priser på klänningar ? du som har liiite koll, menar jag =D typ julafton/nyårsstuk. mottages tacksamt!

  hoppas allt är bra. puss

 2. Svar: Införskaffade den idag, så vi får väl se hur bra den är ;D. Om du orkar vänta ett par dagar så kan du ju skåda i bloggen hur den är :)

 3. Aha kanske det är den serien jag ska testa, jag har oxå blandhy och problem med t-zon. Jag använder nu body shops vitamin E serie.

  Jag brukar passa på att köpa produkterna när det säljer de i paket typ nu runt jul så kan man komma undan med produkterna lite billigare..

 4. man lär sig något nytt varje dag….;)

  härligt att läsa om hudvård, nu måste jag ju faktiskt bemöda mig med att tvätta bort sminket:P

 5. Tack för tipset!! Låter som min hy…har aldrig kunnat avgöra vad tusan jag har för hy för ibland är den torr som tusan och nästa stund är den flottig…Thanks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *