the tea party!

the tea party!

Hemma hos Tess. Jag kör på lågskor till Tea Partyt! ;) Love Converse!

På plats så bjöds det bland annat på Muffins och andra onyttigheter! ;) Här ser jag dock allmänt keff ut ;)

Tess står och tävlar hos Dove! :)

Vackra Maya – ser ni vad hon pekar på? ;)

Topshop & Glitter bjöd på en modevisning! Här ser ni vackra Tyra.

Maya vill pussas men det vill inte Tess ;)

Sötisar!

jackie tog en bild på mig & tess…en av dom bättre på mig från den dagen ;) haha!

Ok, nu tar vi en bild! Eller…? Hello? titta mot kameran! Josie, Maria, Tess & hanna!

Det var de bilderna jag hade från Tea Partyt iaf ;)

13 svar på ”the tea party!

 1. Jag har faktiskt planer på att evt dra till Sthlm i helgen :) Om en kompis har tid så ska vi sätta i nya exstensions på mig :) Skulle vara kul att träffa dig i samma veva då om du har tid :)

  Klockan är bara för fin! Det är faktiskt den enda klockan jag har fastnat för.. Så den ska jag köpa mig en vacker dag. Den kostar ”bara” 2340:- men rätt bra pris ändå för märket..

  Ja, det är hyffsat bra med mig. Blev beodrad att åka till Sverige ett tag så det ska bli skönt att vara här lite granna. Men det känns skumt..
  ALlt bra med dig då? Det funkar att bo i Sthlm nu ett tag då? Vart i stan håller du till?

 2. Jag har inte planerat så långt faktiskt.. Men drar jag till Sthlm blir det iallafall över dagen sen får jag se. Beror på när jag åker hem till Oslo igen.

  Hehe, nu är det ju så att jag skiter inte pengar jag heller men den är så fin och jag skulle nog behöva en klocka tanke på hur duktig jag är på att komma sent till möten med mina kompisar så får helt enkelt ha råd med den. Eller så kanske mamma o pappa kan köpa den till mig som 25 års present för jag har inte fått nåt än ;)

  Jo det är klart att det blir svårt att säga efter nån dag hehe. Men det måste väl kännas bättre än Älvdalen? ;)

 3. Va kul med Tea party oxå..angående mineralsminket tikei tycker jag att de kan vara värt att testa det. Jag är mycket nöjd, (jag har blandhud) och tycker som jag skrev att det är mycket bättre än ids..ha en fin dag:)

 4. Jo precis. Och det är ju lite skillnad att gå ut genom dörren när man bor i Sthlm än i Älvsbyn :) Men du blir ju bjuden på en massa roliga events och grejjer via bloggen! :D Vill också…

  Men klart vi kan finna på nåt i Sthlm. Ska bara se på fredag när jag ska till läkaren om hur länge jag blir i Sverige.. Annars måste jag dra på söndag hem till Oslo.. Jag har inte ditt nummer men du kan alltid maila det till miss0@live.se eller skriva det i epostfältet för det visas ju inte.

  Klockan skulle vara perfekt för då är det ändå nå gåva som man kommer ha kvar än att jag tex får mina pt timmar betalade av mina föräldrar. Blir ett bättre minne :) Justja, du fyller ju också i oktober. Minns det nu när du säger det. :) Vi har ändå en hel del gemensamt när man tänker efter ;) hehe.

 5. NJa jag vet inte, kan ju i o för sig ha varit när bloggen varit helseg för har bara fått felmeddelande 404 hela tiden, värdelöst!

  Ja men simpelt är väl ingen fara, kan du retuschera så gör ju det en hel del oxå ;)

  Har oxå börjat fota men är en förrädare som Anders sa, har en Nikon D60 och ska bli medlem i Eskilstunas fotoklubb så jag får tillgång till studio, fotar lilltösen mest såklart, väntar även på att få hem nytt PS så man kan retusachera mer för det jag har är värdelöst! Man ska börja någonstans ju, ska byta kamerahus när jag tröttnat på denna sen då jag har en hel uppsättning av bra objektiv och annat :)

 6. svar: jasså! det låter super det. :) värsta roligt ju! Stockholm, gud! har du egen lägenhet och så där alltså? själv försöker jag övertala lisen att försöka få till en tfp eller hur det nu var, älskar att ha fina bilder på mig själv! vem gör inte det liksom :) haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *