Posted by Wysteriia september - 25 - 2014 22:28 3 COMMENTS

_MG_4459_MG_4469

Igår spenderade jag hela dagen i Stockholm och började dagen med en underbar pressfrukost på Åhléns! Tom Ford Beauty har nämligen äntligen kommit hit! Tom Ford Beauty kommer tids nog även komma till NK i mitten av oktober och där kommer vi hitta ett mer komplett sortiment. Senare ska även Tom Ford Beauty lanseras på NK i Göteborg och på Åhléns i Malmö.

_MG_4423

Medan vi avnjöt en galet god frukost så fick vi en genomgång av Tom Ford som person och Tom Ford märket. En av sakerna som jag tycker var mest intressant är att det är Tom Ford själv som tar alla promobilder alt. är med framför kameran! Sedan har han tydligen regisserat en film: A single man. Inte sett den så det borde jag ju helt klart göra framöver!

_MG_4431

Disken inne på Åhléns blev snabbt fylld med nyfikna bloggare och journalister!

_MG_4444

Läppstiften kostar 420sek styck och nagellacken 285sek styck.

Untitled-1
Vi fick med oss lite pressprover hem (bilden har jag lånat med brownsugar) som innehöll läppstigt och nagellack helt i min smak: röda nyanser ♥ Läppstiftet Crimson Noir, Nagellacket Bordeaux Lust och ett parfymprov på Black Orchid! Otroligt snygga förpackningar!

Det ska bli otroligt spännande att testa produkterna även om det kommer göra lite ont i skönhetshjärtat att förstöra loggan på läppstiftet ;)

 

Tags : , Bloggevent

3 Kommentarer till 'Tom Ford Beauty – pressevent!'

 1. Superfina förpackningar, synd bara att det är så dyrt. :-)
  Ann-Sofie/Colour it recently posted…Cirque Cerrillos with Vintage Water DecalsMy Profile

 2. Cultureofmakeup skriver:

  Måste gå förbi Åhléns och kika lite nån dag. Allt som jag sett på alla bilder ser så sjukt snyggt ut, särskilt det där läppstiftet!
  Cultureofmakeup recently posted…Festklädd och festsminkadMy Profile

 3. Sandra skriver:

  Kul med fler märken. Får de rum med alla märken på åhlens, det har ju blivit en del nya genom åren :))

Leave a Reply

CommentLuv badge