Posted by Wysteriia augusti - 1 - 2011 20:12 8 COMMENTS


1. Loreal Glam Shine Fresh – Aqua pomegranate – en relativt genomskinlig nyans som är perfekt att använda på jobbet! Jag har använt det så mycket att det snart är helt slut! Pris: cirka 100kr

2. Sheer Satin Blush från PURE i nyansen Whisper Blush. Jag har nog använt denna dagligen i 1 månad nu and i love it. Ni kan läsa mer om den här.

3. Eftersom jag jobbar nästan dagligen just nu och börjar jobba klockan 7 väldigt många dagar så är Fine Liner Eye Stylo från Isadora perfekt att lägga en snabb eyeliner med. Jag orkar nämligen inte applicera ögonskugga när jag börjar så tidigt utan har oftast en eyeliner med vinge istället. Snabbt fixat, perfekt när jag ska iväg och jobba! Pris: cirka 100kr

Tags : , Favorit produkter

8 Kommentarer till 'Tre favoriter under Juli månad!'

 1. SminkElin skriver:

  Svar: Åh tack, vad glad jag blir! :D
  Jag har använt Fine liner stylo väldigt länge och gillar den massor, förutom att den blir väldigt rinnig om det t.ex. regnar ute. Trist tycker jag, för den är väldigt lättapplicerad och skön.

 2. Annster skriver:

  Haha precis! Man behöver lite glimtar i vardagen ibland, så det kom väldigt passande :)

 3. anna skriver:

  Haha mjaee, vi får allt se hur det går ;D

 4. Sandra skriver:

  :) Spännande!! Hoppas vi får följa dina planer framöver;) Jag skulle helst oxå vilja jobba med smink, men bor i en alldeles förliten stad för att ens kunna ha det på hobbynivå :/ Tänk att få jobba med kreativa saker hela dagarna och testa nya produkter och trender och göra egna versioner, skulle va underbart!!

 5. Junitjej skriver:

  Tack för dina tips!

 6. Emelinda skriver:

  Sv: Den människan verkar uppenbarligen inte ha alla hästar i stallet. Morr! Och suck!

 7. Gaymasen skriver:

  Borde inte ”vi” logiskt sett älska att bada? med tanke på att vi är uppväxta med det kalla vattnet.. Du med ÄLVEN. Brrr! ;)

 8. Maria S skriver:

  Nr ett där har nog jag snikat på endel med dej när de legat framme där hos dej oxå ;) riktigt nice

Leave a Reply

CommentLuv badge