Posted by Wysteriia maj - 13 - 2012 15:17 5 COMMENTS

Om produkten: Ett återfuktande lip balm som inte bara gör gott för dina läppar utan också ger ett bidrag till Plan Internationals projekt ”Because I am a girl”. Ett projekt som syftar till att förbättra kvinnors rättigheter genom att ge dem möjligheten att få gå i skolan. Våra produkter riktar sig till kvinnor så därför känns det naturligt för oss att hjälpa de kvinnor som har det svårt. För varje Fundraising Lip Balm som säljs, går 1€ direkt till Plan Internationals projekt med skolgång för flickor i Kamerun där 35% av kvinnorna är analfabeter. Fundraising Lip Balm skyddar dina läppar med en 100% naturlig formula som återfuktar, ger näring och reparerar torra och fnasiga läppar. Den är full av ingredienser som gör gott för dina läppar, så som ekologisk jojobaolja, bivax och kandelillavax. Den har en 100% naturlig doft som kommer från tomatblad.

Pris: 99:-

Du hittar den på: Åhlens.

Min åsikt om produkten: I like it! Vet inte om det finns så mycket mer att säga om detta lip balm än att mina läppar gillar det! Återfuktar riktigt bra och jag behöver inte alls applicera ofta för att läpparna ska fortsätta känna sig återfuktade.

Tags : , Lipgloss/Läppstift etc, Produkter.

5 Kommentarer till 'UNE fundraising Lip Balm.'

 1. Johanna djerf skriver:

  Oj va roligt de ska bli att se dig igen!!! :D

 2. Linda skriver:

  Känns ju alltid extra bra att köpa nåt där man bidrar till nåt bra projekt :)

 3. helgen är snart slut.. vad är din helgsresumé ? :)
  kram!

 4. Malin skriver:

  Vilket bra tips! :)

 5. AnnaKaize skriver:

  Den där måste jag ha, bara för att jag gillar hur ”toppen” är skuren! Avskyr när vissa balms har en alltför läppstiftig sned topp så att den blir alldeles spetsig och allmänt tunn när man använt balmet ett tag, o sen går den av…
  I-landsproblem. Jag vet ;)

Leave a Reply

CommentLuv badge