Posted by Wysteriia maj - 7 - 2013 8:26 5 COMMENTS

För ganska länge sen nu så fick jag dessa två lack i ett pressutskick, eftersom nyanserna inte fick mig att jubla så har det tagit lite tid innan jag testade dom! Une Nail Colour är ett 3-i-1 lack som ger en bas, färg och ett överlack! 72,1% av ingredienserna är från naturligt ursprung.

Jag blev riktigt förvånad över hur lättarbetade lack dessa var! Älskar penseln, formulan på själva lacket, det ger bra med färg redan efter ett lager (jag lägger dock alltid två ändå), torkade snabbt och gav en superfin glans! Dom tråkiga nyanserna kändes helt plötsligtinte lika tråkiga längre ;) Grymt bra lack om ni söker något som är lite mer naturligt!

Det finns även två nyanser som är åt det rödare hållet, som känns mer som mig, som jag gärna hade kikat närmare på!

Kostar 119kr styck och det tycker jag dom är värda då dem gav ett väldigt bra resultat snabbt! Ni hittar dom bland annat hos Åhlens eller online hos eleven.se (annonslänk)

Har du testat lacken från Une? Vad tyckte du? :)

Tags : , Naglar/Händer

5 Kommentarer till 'Une Nailpolish'

 1. Helt ok färger, inte de bästa kanske, men de låter ju onekligen bra, kul med naturliga lack…:-)

 2. De lacken hamnar i skymundan bland alla färgglada på Åhléns :) Nyfiken på UNEs polishremor..

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till Caroline: Ja Une ska ju vara väldigt naturliga även när det gäller nyanser, men önskar verkligen dom kunde försöka ta fram mer FÄRG på lacken för jag gillade dom
   galet mycket! :)

 3. FruVesa skriver:

  Blir lätt att saker läggs undan när färgerna ite poppar.. men jag gillar det bruna..

 4. Maria skriver:

  I vår butik så älskar alla i personalen dessa, fantastiska lack! Tyckte likt dig att färgerna kändes supertrista men när de väl testades på så vart det en helt annan känsla.

Leave a Reply

CommentLuv badge