27 svar på ”Vad tycker ni om denna då?

 1. Denna gillade jag mer än de andra. Tror det har att göra att de andra var lite för ljusa. Bra med lite mörkt i bilderna. Eller så är det bara jag som har lite förkärlek för starka kontraster.. :D

 2. Åh, det var en riktigt bra bild! Du är verkligen jätteduktig på att fota också, vad kan du INTE göra egentligen? Haha. Snyggt armband också!

  Och ja, på bilderna är det jag. Det var mitt förra jag, kan vi väl säga. Tur att folk kan förändras; titta bara på Kenza, som ett exempel. Jisses! ^^

 3. I LIKE!!! Jag får en lite ”rå” känsla av bilden och jag gillar det massor. Bilden känns verkligen genomtänkt men jag hade nog gärna sett den antingen ännu tajtare beskuren eller lite luftigare.
  Du är duktig bruden ^^

 4. Snyggt jobbat. Du satsar på en komplett trippel…? Modell, MUA och fotograf. Det kallar jag mångsidighet. Gillar bilden. Bra närvaro och känsla. Kanske lite kontrastlös, men det är en smaksak och beror på var/hur den ska användas. Klar talang har du i alla fall. Lycka till!

 5. Goddamnit, vilken snygg bild!:O Gud vad jag gillar motljuset!:)

  Nix,ingen tratt, inga stygn heller… Kändes lite sisodär faktiskt.. =( Nu är han ynkligast i hela världen med den där tratten på sig fast han verkar bara ha kräkts en gång till sedan i morse, alltid något kanske.

 6. Nice nice =)

  ja eller hur, så galet långtråkigt. Nu när jag sagt till på jobbet att jag blir hemma imorgon också, så fick jag nästan ångest över att vara still en dag till :P

  Hur/när möts vi på fredag?

 7. Nej i know, jätteskumt. Men det har läkt kalasfint fram till i söndags då han rev upp det, antar att sårskorpan började klia och då är det svårt att låta bli att bita. :) Han har inte ätit eller druckit något men nu när jag tog av honom tratten en liten stund åt han massor och drack också, så frågan är om liten herre bara fejkar:p

 8. Bilden var verkligen super fin, modellen var jätte fin, själva fotot grymt och själva känslan i bilden också.

  Den enda lilla grejen som jag tycker (och jag är ju ändå inget proffs. ;-) ) var att hon kanske var lite hårt sminkad? Kändes som att det kanske inte riktigt passade in i den ”romantiska” bilden. Eller så var det kanske kontrasten som var meningen. :-)

 9. Lite drinkar är aldrig fel =P Jag tror jag slutar 16 på jobbet… ska se när jag kan vara inne i Sthlm.
  Men visst hade väl du varit på samma ställe tidigare, så du vet vart vi ska?

 10. Mitt i city finns det ju ganska många ställen att välja på, så vi kan ju alltid frilansa när vi kommer in =) När kommer du till Sthlm då?

 11. Haha full fart som alltid :D
  Nåja, men kommer ju tillbaka till sthlm snart igen, och då skulle du väl stanna ett tag?

 12. Ja å de gillar vi :)
  Riktigt snygg bild by the way. Svårt att ge kritik, även om det ju är de som utvecklar en. Men är ju skoj att höra att man gjort nått bra oxå. Så…riktigt snyggt jobbat! :)

  1. Tack Björn! Är väldigt nöjd själv då detta är andra gången jag fotar modell! :D Mkt kvar att lära dock ;)

 13. Kul att få kika på dina bilder, vill ju se vad du gör. >Är ju lite avis på det där ljuset vill jag också få till elr är det PS du donat med? Snyggt är det i varje fall :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *