6 välanvända favoriter just nu!

6 välanvända favoriter just nu!

favoriter

6 välanvända favoriter just nu!

Maybelline Master Sculpt i nyansen light – Alltså jag har inte kunnat skilja mig från denna ännu! Jag har använt den nästan dagligen i flera månader och den är så bra när man vill göra en enklare skulptering i ansiktet! 129sek och är otroligt dryg, märks knappt att jag har använt den! Denna har kommit med som favorit flera gånger nu, haha! Kan inte släppa den!

NYX Full Throttle Lipstick i nyansen Up The Bass – Vattenfast formula, behöver jag säga mer? Sitter så jäkla bra och är så jäkla snyggt! Kostar ynka 79sek!

Too Faced Better Than Sex – Grym volym! Detta är mascaran i provstorlek men vid nästa Sephorabesök känns det som jag behöver köpa denna i full size, så bra! Volym och hållbar, precis det jag vill ha!

Illamasqua Skin Base Foundation i nyans 06 – Så bra och jag sörjer att den snart är slut :I Kostar lite, på hemsidan i sek just nu så ungefär 370sek vilket är lite mer än vad jag är van att lägga på en foundation men när jag var i London sist så fick jag lov då jag hört så mycket bra om denna och nu förstår jag! Kommer en recension med före/efter bilder.

bareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo – Denna innehåller två produkter men det är det mattande pudret som jag är helt dökär i! Jag behöver det här pudret i en egen kompaktdosa – finns det!?

Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray – Den här kommer jag inte kunna leva utan! Fixerar makeupen, jag blir verkligen inte glansig under dagen öht och min bas håller tusen gånger bättre! Numera märker jag själv på en gång när jag glömt applicera denna! Bästa köpet! 245sek på kicks och värd varenda spänn! Tack bästa Mickis för att du tipsade om Oil Control varianten på denna setting spray! ♥

favoriter

Maybelline Master Sculpt lagom pigmenterad och så enkel att jobba med! Illamasqua Skin Base Foundation i nyans 06 som passar mig väldigt bra och NYX Full Throttle Lipstick i nyansen Up The Bass som är så jäkla snygg nyans! En typisk Wysteriia nyans!

_mg_9441

Oh no…ser ni hur välanvänt pudret är? bareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo som måste lanseras som enbart puder, om det inte redan finns? Jag hittar inte #sadface

Dom här 6 produkterna är värda varenda krona och jag sörjer att två av dom börjar ta slut!

*Flera av länkarna i inlägget är annonslänkar

2 svar på ”6 välanvända favoriter just nu!

  1. Jag verkar göra något fel med fixing sprejen, ibland funkar den skitbra men ibland gör den ingenting alls. :( Tips?

    1. Använder du olika basprodukter? Tänkte om du använder nån produkt som den inte samarbetar så bra med ibland kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge