Posted by Wysteriia november - 30 - 2007 9:11 6 COMMENTS

Idag har vi legat pa stranden (solat & badat) i typ 2 timmar men det ar sa satans varmt att vi fick lov ga darifran! :P Sa nu har jag satt mig pa ett svalare internetcafe och surfar lite :) Och vet ni vad?!?! Dom har ett snabbt internet sa jag haller pa att ladda upp bilder pa resedagboken.se ;) Mitt nick dar ar Wysteriia!

Hoppas ni har det bra i Sverige! Horde av min bror precis att det snoar i Alvdalen iaf, jag ar faktiskt liiiiiite avis. Jag hoppas att hela Sverige ar vitt nar jag kommer hem! Jag onskar mig en vit jul i julklapp i ar!! :D

Tags : , Wysteriia reser.

6 Kommentarer till 'Varmt som faaaen har!'

 1. Catti skriver:

  Om det ändå vore så väl! Hos mig är det 15 minus! *brr*

 2. Nadja skriver:

  Sååå fina bilder :D Är kär i den lilla ap-babyn :D

 3. Marren skriver:

  Vilka härliga bilder. man blir lagom avis när man sitter här i sverige och fryser ;P

 4. Emelinda skriver:

  Hej gumman! Ville bara säga att jag sett ditt erbjudande om lght, har ringt numret och det är tydligen Öbo som håller i visningen. De hade inte fått in nå tider om när de kan hålla visningen ännu så jag skulle återkomma på måndag igen. Jag håller allt under kontroll gumman :) Dock är jag rädd för att den där lägenheten ligger i ett ghetto, men jag har aldrig varit där så det får vi se när jag kollar på den sen :) Är 3km till stan, precis som för mig och sen 4 km mellan lghten och min bostad. Har ringt FinFast också men de hade inte fått in nåt nytt, men tydligen hade du fått ett erbjudande hemskickat i oktober som du inte svarat på(?). Dock är det ju månadsskifte nu så det lär dyka upp nya lghter till måndag :)

  Hoppas allt är bra, själv har man åkt på influensan :( Puss & kram!!

 5. .:saba:. skriver:

  Gaaah! Vad skönt det låter.. Saknar sooolen :-(
  *s*

 6. Maria skriver:

  Men fy fan… Så du har lämpat av idioten hos mig va va va??? =S =)

Leave a Reply

CommentLuv badge