Posted by Wysteriia maj - 23 - 2011 10:08 17 COMMENTS

Fotograf: Stefan Westlund.

Fått lite nya bilder med Stefan och detta blev min favorit. Just nu sitter jag och letar efter flyg och hotell i ok prisklass för V.33 ska jag åka dit en weekend. Jag försöker unna mig att åka utomlands vartannat år, min dröm i framtiden är att kunna unna mig en liten resa varje år för min önskelista på platser att besöka är lång! 2009 var jag till Spanien så nu känner jag att det är dags igen.

Det är David och jag som ska åka iväg och just nu känner jag att det är väldigt passande med en lite tripp 17/18-21 Augusti eftersom vi firar ett år tillsammans 16:e Augusti :) Och anledningen till varför jag väljer en storstad istället för en badstrand är för att jag hellre åker till badstranden när det är kallt här hemma i Sverige! Det får bli en badstrand i något vackert land nästa resa istället om den sker på hösten/vintern ;)

Tänkte se till så vi bokar flyg och hotell den här veckan så det verkligen blir av och inte bara pratas om det :) Nu har jag ju dessutom skrivit om det i bloggen så nu måste det bli av ;)


Tags : , Allmänt

17 Kommentarer till 'Vecka 33 ska jag till Paris!'

 1. Ann skriver:

  Cool bild!

 2. Åh vad härligt! Vi åker ju nu 10-13 juni – Peter fick en ”Smartbox” av mig i julklapp – däri finns flera hotell…
  Jag var där för 2,5 år sen också men då bodde jag på ett billigt hotell (och inte speciellt snyggt eller fräscht, men inte ofräscht heller.) och betalade 1200 för tre nätter med dålig frukost som lika gärna kunde kvittat – det är nog bland det billigaste man kan hitta :)
  Kika på booking.com – jag bokar alltid där och de ha erbjudanden om paketpris och rabatter om man tar 3 nätter till exempel :)
  Hör av dig om du behöver tips och sånt över vart man ska bo m.m. :)

 3. Helena skriver:

  Åh mys =)! Härligt att det blir lagom efter 1-årsdagen oxå =).
  Har själv inte varit på utlandssemester sen jag va 14, det är snart 14år sen hahaha. Men håller me: skulle hellre åka iväg när det är kallt här hemma. Lixom mer charm då =).

  Hoppas du har det bra i Älvdalen =).

  Kram

 4. Hoppas att ni kommer iväg! Paris är en underbar stad :)

 5. Blue Velvet skriver:

  Paris.. Låter underbart ju. skulle också vilja åka dit. Men jag trodde att resan dit var billig, men dyrt att leva och bo där.

 6. ingrita skriver:

  oooiii, ajlöv paris! har du inte varit där rekommenderar jag dig varmt som sminknörd att besöka Sephora på Champs-Elysee! Ett måste! :-)

 7. ingrita skriver:

  kan tillägga att jag var på Kicks i Malmö i fredags. det visade sig att de hade just för dagen ny inredning och den påminde litegrand om just Sephoras.

  Lite kuriosa: tydligen är det bara två butiker i sverige – Mobilia Malmö (ligger i stans utkant, inte i centrum, vilket är lite intressant) och en i Solna – som är först ut med den nya butikslooken. :-)

 8. CC skriver:

  Good for you att du äntligen kommer iväg o reser :) Paris är fantastiskt…you’ll love it

 9. Oj, var det 2009 du var i Spanien? Känns inte som det du!

  Vad kul att resan blir av, det är du värd! :)

 10. Anneli skriver:

  Läckert porträtt!

 11. madde skriver:

  Jättesnygg bild!
  Va kul att åka till Paris, har faktiskt aldrig varit där! Vore kul att åka dit =)

 12. Hanna skriver:

  vad roligt, jag vill med till Paris :)

 13. Anna skriver:

  Skoj! :) Jag och min sambo ska också dig i augusti… Vet inte riktigt vilket datum ännu. Det är verkligen en magisk stad! :D

 14. Kinn skriver:

  En parisresa hade suttit finfint nu! :) Blir säkert skitkul! :)

  sv: Tack så mycket :)

 15. Christine skriver:

  Riktigt snyggt!
  Och kul för er att besöka Paris förresten! Det är klart att det kommer bli av! Boka nu! :)

 16. Linda skriver:

  Gud så trevligt !!!!

 17. anna skriver:

  Jäklar vad snygg du är!

Leave a Reply

CommentLuv badge