Posted by Wysteriia mars - 11 - 2013 20:03 19 COMMENTS

Denna veckan har ni chansen att vinna denna ögonskuggan från UNE Natural Beauty till ett värde av 119kr. En ljus nyans för en ”frostig” transparent och skimrande effekt! Med en härlig sammetslen textur ger den en silkeslen, skimrande finish utan att glittra. 100% naturliga ingredienser! Den har ett värde av 119kr.

För att vara med och tävla så behöver du enbart kommentera detta inlägget och berätta varför jag ska skicka hem denna ögonskuggan till just dig!

 

Tävlingen pågår en vecka så Måndagen den 18:e Mars drar jag en vinnare!

Vinnaren är kommentar nr 13. Malin, grattis! Maila mig din adress på Wysteriia@hotmail.com :)

Var det du som vann Forticils fransnäring?
Vinnaren ser du nu i inlägget här.

 

Tags : , Tävlingar.

19 Kommentarer till 'Veckans Tävling: Vinn ögonskugga från UNE Natural Beauty.'

 1. bitterdarling skriver:

  Hej!

  Jag vill gärna vara med och tävla. Jag skulle vilja vinna som en liten tröst att jag nu är sjuk för tredje gången sen jag började på mitt nya jobb. Sitter här nedbäddad med ett antal lager kläder, plädar och kuddar samt värmeljus i massor för att försöka att inte frysa ihjäl av feberfrossan. Sen vore det roligt att testa Une, neutrala skuggor kan man ju aldrig få för många av heller.. :)

 2. Malin skriver:

  För att jag ääääälskar ögonskugga! Har hört så himla bra om UNE och skulle gärna vilja testa det :)

  Kram

 3. Beautybylinda skriver:

  Åh så kul :)
  Jag skulle vilja vinna den för att jag har inte testat märket än och så är jag ju väldigt svag för ögonskuggor i allmänhet :)

 4. ALEXANDRA skriver:

  Jag har inte någon bättre anledning än någon annan. Tycker bara att det är kul att få post som inte innehåller ett OCR-nr ;)

 5. Ann-Sofie skriver:

  Klart jag vill vara med och tävla.
  Jag tycker du ska skicka hem denna ögonskugga till mig eftersom jag behöver se ”fabulous” ut när jag ska komma ut på anställningsintervjuer som jag hoppas på. ;-)

 6. Tessan skriver:

  Skulle verkligen vilja vinna denna då jag är på jakt efter en ljus naturlig veganvänlig ögonskugga,och den här verkar superfin :)
  Har ingen bättre anledning än att jag skulle bli jätteglad=D
  Ha det fint!
  //Tessan

 7. Malin skriver:

  Jag vill vinna för att jag skulle vilja ha något nytt i sminkväskan nu till våren! Jag har precis börjat plugga och jobbar därför bara extra vilket resulterar i att jag bara kan lägga pengar på saker jag verkligen ”behöver”. Jag har aldrig provat något från märket UNE så det skulle verkligen vara kul att vinna! :)

 8. Johanna skriver:

  Jag är gärna med. Jag har precis avslutat mina gymnasiestudier som jag legat efter med och nu känns det så skönt att alla kurser är klara. Det skulle vara kul att få rolig post efter all slit och jobb som har varit.

  Ha en fin dag!

 9. Maja Jones skriver:

  Jag vill vinna så jag har chansen att förnya sminkväskan litegrann då jag tyvärr tror mycket av innehållet har varit med alldels för länge. Jag är just nu i en situation där jag bor hemma hos min syster och bara jobbar lite extra så ekonomiskt har jag inte råd att köpa smink själv. Jag håller tummarna.

 10. Bam skriver:

  Ohhhh. Jag vill vinna för att jag håller på att sluta röka just nu. Det är inte lätt, speciellt inte när man behöver lugna sig mitt i allt tentaplugg, men hela tiden försöker jag peppa mig själv genom att tänka på vilka pengar jag sparar och kan lägga på smink, resor och annat kul. Denna skulle ju peppa mig något brutalt :)

 11. Christine skriver:

  Älskar att tävla och vill ha allt som går att vinna. ;)

 12. Natalie skriver:

  HejHej.
  Anledningen till att jag skulle vilja vinna den här ögonskuggan är för att jag precis introducerat min bästa vän för smink. Nu har jag äntligen någon att tjattra om smink med! Någonstans ska man ju börja, och Frosty eyes shadow f02 verkar vara en lagom nyans att börja med för någon ovan och inte är den alltför utmärkande heller då han dessutom råkar vara kille.
  Tack för en inspirerande blogg.

 13. Malin skriver:

  Vad kul med tävling!

  Så fin nyans på ögonskuggan och
  det hade varit kul och prova detta märket,
  då jag hört så mycket bra om det. :)
  Skulle vara en trevlig överraskning i vardagen. :)

 14. Emma skriver:

  Hej! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna den här ögonskuggan då jag 1. Har extremt känslig hy och 2. Är student, med ekonomin som hör till. Dessa två faktorer går tyvärr inte bra ihop, då de hudvårds- och sminkprodukter som inte orsakar eksem eller rinnande ögon är ganska dyra. Har därför en ganska skral sminkväska, en sådan här skugga skulle hjälpa mycket! UNE är dessutom ett av de märken jag faktiskt kan använda, så det skulle vara super.

 15. Anna skriver:

  Att vinna den ögonskuggan vore jättekul då jag börjat jobba på att byta ut mitt smink och hudvård mot mer naturliga produkter, i den mån studentpengen tillåter. Une är ett märke jag varit rätt nyfiken på men inte riktigt vågat prova än, och då vore det perfekt att få en ögonskugga att testa!

 16. care69 skriver:

  Jag är gärna med!
  Vill vinna för att jag just nu har en megastor illröd finne på näsan och jag hoppas på att med hjälp av denna ögonskugga kunna få så fina ögon att ingen märker den….
  Länkat.
  http://care69.blogspot.se/2013/03/18-mars-vinn-ogonskugga-fran-une.html

 17. Vårblomman skriver:

  Hej,
  Precis vad jag har letat efter, en naturlig look,
  att hitta rätt bland alla märken är inte lätt-suck
  jobbar inom vården och vill inte glittra till vardags
  att sminka mig hör till undantags
  med den här ögonskuggan kan jag vara fin
  medan jag gör iordning all medicin !

 18. […] det du som vann ögonskuggan från UNE? Vinnaren ser du nu i inlägget här. Tags : , […]

 19. Malin skriver:

  Åh vad kul, tack så mycket! :)

Leave a Reply

CommentLuv badge