Veet suprem essence.

Veet suprem essence.

Den här ska bli spännande att testa – Veet suprem essence hårborttagningscremé! Jag har nästan alltid använt rakhyvel och tyvärr så hinner jag ju knappt raka mig innan det känns som jag har stubb! Jag har ju dessutom väldigt mörka strån så under armarna syns ju stubbet 3 sekunder efter rakning (i runda slängar). Men att använda rakhyvel är ju bekvämt och jag har nog alltid trott att såna här cremer inte fungerar på mina ben som påminner lite om en gorillas om jag väntar för länge med rakhyveln! ;)

Förpackningen är gigantisk! Jag tänkte först att den här kommer ju räcka hela livet men sen kom jag återigen på att jag ser ju lite gorilla aktig ut i hårmängden om jag inte rakar mig på en vecka..så hela livet kanske var en överdrift! Men bra länge?! ;)

Så här står det om produkten i alla fall: ”Allt du behöver göra är att applicera hårborttagningscremen på din hud, vänta i 3 minuter och avlägsna cremen med den medföljande Perfect Touch spateln. Resultatet är silkeslena ben i upp till dubbelt så lång tid som vid rakning.”

Nu ska jag vänta någon dag eller tre och sedan ge den här Veet Suprem essence något att bita i!

Så vill ni läsa min recension om denna så återkom om någon dag! ;)

14 svar på ”Veet suprem essence.

 1. Jag tycker såna där cremer är värdelösa, håren lossnar inte alls så bra som det sägs… :S Speciellt inte under armarna.. Fast nu var det iofs flera år sedan jag testade oxå.

 2. Inget sånt där har någonsin fungerat på mig, jag har så grova hårstrån och om de håller dubbelt så länge som mot rakning så slipper jag bli stubbig på e.m och blir de på kvällen i stället..lönt? haha =)

  Jag kör med epilator hihi

 3. Får hoppas att den är bra då.
  Vet bara att min mamma testade Veet för flera år sen. Och hon kunda inte hålla ut i 3 min, gjorde så himla ont att hon fick skölja av det direkt. Fast de har kanske bättrat på produkten och beror nog också på hur känslig ens hy är.

  Själv använder jag Braun silk epil. Nu ska jag inte ljuga och säga att det inte gjorde ont, gjorde satans ont första gångerna. Men nu har hårsäckarna blivit så svaga efter flera år att man inte känner något…ganska skönt faktiskt haha. Och resultatet håller ju jätte länge+så blir det mindre och mindre hår(jag hade super mycket innan)

 4. *hehe* Tycker det går åt ganska stor crememängd på benen , knäpp nog som jag är tycker jag de där krämerna funkar bäst på bikinilinjen fast man kanske inte ens ska ha dem där :P

 5. Ja men precis, läser till lärare på högskolan i falun. Tycker det är en toppenskola! Inne på min tredje termin. Det går fort!

  Vad pysslar du med?

 6. hmm ja lite tror jag de har ändrat. Det har tillkommit kurser och så. Fast alla är vi olika och tycker självklart olika. Så du är utbildad lärare, inom?

 7. jag har använt mig av veet lite innan, men tre minuter fungerar aldrig för mig. jag har rätt så mycket och grova hår på benen och de försvinner inte alls då. jag har kört med dubbla tiden, vet inte om det är så bra, men håren försvinner då iaf. fast jag tycker nog att det blir stubb nästan lika snabbt som med rakhyvel. men det var några år sedan nu, så produkten kanske har utvecklats mycket till det bättre! :D

 8. Har också provat en sån. Fast förpackningen var grön. Hihi mamma blev lite sur för det var hennes. Jag kör med rakhyvel, blir billigare så…

 9. Det blir bra resultat men jag har endast använt Veet på benen (under sommaren och när vi var i Thailand) och jag har tjocka hårstrån så fick göra det typ tre gånger samt ”rensa klart” med rakhyveln så vettetusan. Funkar bra om man ska ta bort mycket hår första gången men skulle inte orka hålla på med det där hela tiden utan då kan man lika väl raka. :)

 10. Jag provade den där idag fast den med svampen! Och kan ju helt klart säga att det SUGER!! Har massa fläckar med hår på benen kvar så kommer få ta en omgång med rakhyveln sedan! Vist benen blir lena men man ska nog ha tunt hår på benen om det där ska funka!! Nä nästa prov blir att vaxa.. men göra sådant själv känns ju som en pina med! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *