Veet tycker vi ska förbereda oss inför bikinisäsongen!

Veet tycker vi ska förbereda oss inför bikinisäsongen!

Igår fick jag hem pressprover från veet. Dom har fått tre nya tillskott lagom till bikinisäsongen! Wax strips till bikinilinjen, under armarna och till ansiktet och en kräm till bikinilinjen samt armhålan. Priserna på dessa produkter ligger på 59-79 kronor.

Jag har tidigare testat en produkt från veet suprem essence och den fungerade inget vidare bra på mina ben tyvärr så krämen till bikinilinjen och armhålorna som ska sitta på i 3-6 minuter är jag lite skeptisk till men jag ska testa den så får vi se! Den vanliga veet suprem essence krämen vet jag dock andra som gillar men den funkade sådär på mig.

Jag tänkte att jag berättar mer ingående om produkterna efter att jag testat dom!

9 svar på ”Veet tycker vi ska förbereda oss inför bikinisäsongen!

  1. Har provat veet för benen och bikinilinjen innan, funkade inte alls bra.. tog bort några få strån o delar av vaxet lossnade inte ens från huden sen :( så vill gärna veta om dessa nyare varianter (?) funkar bättre :P

  2. Tyckte nästan deras gamla formula som var mer stinkig veet kräm var mer effektiv! funkade skitbra på bikinilinjen då :) Behöver du en andra testperson kan jag offra mej hehe :D har aldrig vaxat men skulle vilja våga testa. Vore ju smidigt om de funka ;P
    Proteindrink nästa nu då ;D

  3. Jag använde ofta veet, när jag var yngre, då tyckte jag att deras produkter var kanon.

    Har ingen aning om hur de är nu… av någon anledning så rakar jag mig istället. Minns inte ens varför jag slutade att använda deras produkter.

  4. Deras removalcreams frät bort håren på mina ben och lämnade ledsna röda knottror :( samma på min väninna. Hade inte ens på det halva tiden heller. Det var iofs några år sedan så jag hoppas dom har ändrat formulan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *