Vera by ccs.

Vera by ccs.

Idag hämtade jag ut ett pressutskick med produkter från Vera by CCS. Det är en hudvårdserie som är framtagen speciellt för sommaren och det som vår hud får stå ut med under sommar halvåret! Insektsbett, för mycket sol och de flesta kvinnor rakar nog benen oftare än vanligt! Vera by CCS är en hudvårdserie som innehåller en hög halt Aleo Vera som svalkar, återfuktar och vårdar huden. Serien innehåller fler produkter än dom ovan på bilden som tex: ansiktstvätt, lip conditioner, body lotion, hand lotion och en vera deo roll on. Priserna på dessa är mellan 26-75kr så det är skönhetsvård alla har råd med!

Men de produkter jag ska testa är:

Vera by CCS Shower & Shave som är en fuktighetsbevarande duschgel för alla hudtyper som ger huden ny spänst och energi. Som ni ser på namnet så kan man även använda denna vid rakning och då ger den en smidig rakyta med fint skum vid applicering. Huvudingrediensen är hundraprocentig juice från aleo vera-blad! Den är lätt parfymerad och fri från parabener, silikon och mineralolja. Cirka pris: 59kr.

Vera Aloe vera gel är en närande, mjukgörande och fuktgivande oparfymerad gel som passar hela familjen. Passar utmärkt för att ge svalka efter rakning, solning eller vid kliande insektsbett och kan användas både på kroppen och i ansiktet. Denne gel passar även utmärkt när huden är torr. Denna produkt består till 91% av hundraprocentig juice från aleo vero-blad. Jag testade nyss lite på armen och den svalkar underbart skönt! Denna kommer nog vara en liten livräddare i sommar när man suttit i solen lite för länge ;) Cirka pris: 72kr.

Vera by CCS 24h Face Cream som är en ansiktskräm för alla hudtyper som fungerar lika bra på dagen som på natten. Även denna innehåller såklart hundraprocentig juice från aleo vera-blad. Den ska vara intensivt återfuktande, lugnande, mjukgörande och huden ska hålla sig spänstig! Lätt parfymerad och fri från parabener, silikon och mineralolja. cirka pris 129kr.

Låter serien intressant tycker ni? Jag måste säga att efter att ha läst om den så gillar jag allt som står på pappret samt att det är riktigt bra priser på produkterna är ett stort plus för det betyder att de flesta kommer ha råd att unna sig dessa! Jag ser framemot att börja testa produkterna! Ett litet utlåtande kommer om dom längre fram.

Ni hittar Vera by CCS hos alla olika apotek och jag tror att dom flesta borde fått in serien i butik nu :)

9 svar på ”Vera by ccs.

  1. Spännande! :D

    Ja, vi var lite sena med grillpremiären men det var för jäkla gott då ;) Idag grilla vi igen men då var det bara korv med bröd haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *