Posted by Wysteriia maj - 14 - 2009 8:13 11 COMMENTS

imorgon så får jag en liten lön för det lilla jag hann jobba i april innan jag började utbildningen. jag har verkligen hållt tummarna för att jag i alla fall ska få 3000:- i lön så jag kan betala hyran här i Borlänge utan att behöva ta allt från sparkontot. Visar sig att jag i alla fall får 5000:- i lön så både hyran och lite extrapengar är fixade! *pustar ut* snacka om lättnad! sen är det bara hyra för cirka 2 veckor som ska betalas i juni. ju mer jag kan ha kvar på sparkontot desto bättre då jag troligtvis inte får min nästa lön förrän 15 augusti nu…ehm ;) gud vilken lättnad, kan jag slappna av lite över denna månads ekonomi iaf :P

Tags : , Allmänt

11 Kommentarer till 'vilken lättnad!'

 1. Mia skriver:

  Tänk vad skönt det skulle vara om man var ekonomisk oberoende, behöver inte vara så mycket att man kan ströa pengarna omkring sig hur som helst men att man slappa tänka på att ska det gå runt denna månad!! Men skönt för dig att du fick hyran betald och fortfarande har lite skrammel kvar i fickan =)

 2. Maria skriver:

  Jo jag fick lov att öppna ett Handelsbolag tillsammans med syster eftersom vi startade Shimmer.nu, men sen har jag ju enskilt företag också på salongen =) Mycket papper blir det och ibland vill jag bara lämna bort allt för att slippa skiten! Men faktum är att när man väl sätter sig ned med det så går det fort och det är skönt att ha kontroll på sitt företag. Många lämnar bort och har ingen som helst aning om vad som sker i deras företag.
  Jag tycker det är jobbigt enbart för att det är två företag, två bokföringar jag måste sköta.

  Så när du väl blir egenföretagare så försök göra så mycket du kan själv. =)

 3. ryan skriver:

  kick ass girl! good to have some dough ;)

 4. maria skriver:

  Låter otroligt skönt! om 10 dagar kommer min första lön med. Ska bli otroligt kul att se vad den landar på..

 5. Linda skriver:

  Vilken jättefin bild! SKönt med pengarna, det är alltid roligt när man upptäcker att man får mer än man trott!

 6. Melina skriver:

  grym bild på dig!

 7. Carita skriver:

  Men det var ju göttans :)
  Och väldigt fin bild! Du gör dig snygg framför kameran!

 8. Lagom najz när man får mer pengar än vad man hoppats på.. lite som när man tror man är fattig på kontot men så visar det sig att man inte alls är det X)

 9. Martina skriver:

  Tuff bild!:)

 10. Ellinor skriver:

  Skitsnygg bild!

Leave a Reply

CommentLuv badge