Posted by Wysteriia november - 11 - 2008 21:29 75 COMMENTS
Förbered er på ett lååååångt jävla inlägg som handlar om BILDSTÖLD – Jag hoppas ni orkar läsa. Rättså underhållande! ;)

När man läser det här inlägget så får man ju känslan av att han har tagit de fyra bilderna längst ner i inlägget eftersom inget annat nämns, eller hur? Men eftersom det är Anders som har tagit den tredje bilden och Anders namn inte ens nämns i ett inlägg där en annan fotograf gör reklam för sig själv så tycker jag det är sjukt missvisande!

Jag tror dessutom inte att denna killen har tagit bild nummer 1 heller – känner igen modellen nämligen.

Nåväl, jag påpekade i alla fall för den här snubben…eller jag visar er istället!

Varpå jag får detta svar, ha nu i åtanken att jag känner Anders – som har tagit tredje bilden – väldigt bra! ;) Och det är bland annat den bilden jag påpekar i min kommentar att jag vet att det inte är han som tagit den.


Vadå hon? Sen när blev Anders en tjej? ;) Hur kan man vara så korkad och ljuga när jag säger att jag vet att han inte har fotografens medgivande?

Varpå jag får detta svaret.

Här började jag seriöst fundera på om den här snubben var allmänt korkad eller kanske inte förstod vilka bilder jag ens pratade om. Sedan såg jag att han hade deletad mina kommentarer i sin blogg(?). Varför undrade då jag? Tur att jag misstänkte att han skulle radera mina kommentarer och printscreenade dem ;) *mohahaha* Jag bryr mig inte om att cencurera honom nu heller…han får nog stå för sin bildstöld ;) Jag upptäckte precis att han uppdaterat sidan. Vilket gjorde mig flyförbannad och Anders är inte så jäkla glad han heller.

Här påstår han alltså att det är han som har tagit bilderna..men så trevligt att jag var med på plåtningen med Frida & Anders då? Att jag var med och höll i blixten när dom plåtade i Göteborg! Tyvärr så såg jag ingen mer "person" på plats? Jag måste ha missat honom toooootalt.


Det här är ungefär lika smart gjort som att jag skulle efterlysa fotografer och i samma inlägg publicera bilder på andra modeller och sedan påstå att det faktiskt är jag på bilderna. IQ fiskpinne.

Hade den här snubben sagt efter min första kommentar att "oj sorry, jag visste inte det men jag ska genast länka fotograf eller alternativt ta bort bilderna". Men när han fortsätter påstå att det är han som tagit dem. Va fan kom igen liksom?! Klart som fan jag får en snetändning! ;)

Nu har han i alla fall tagit bort Anders bild på Frida. Ojsan hoppsan..var det inte han som hade tagit den trots allt? ;) Och nu verkar hela inlägget vara spårlöst försvunnet? OSIS att jag tänker längre än näsan räcker och printscreenar allt skit jag ser! ;)

Ordningen är alltså återställd. Men gott folk…sno bilder = korkat! ;)

Edit: Den sista bilden på dessa två printscreens från hans blogg har tydligen min vän Sandra tagit. Snacka om att han har skitit i det blå skåpet!

Edit nr 2. Som ni kanske märker så har han tagit bort sin blogg helt!

Tags : , Viktigt.

75 Kommentarer till 'Wysteriia goes irriterad.'

 1. Carro skriver:

  Bra gjort Cecilia! :D

 2. Carro skriver:

  SVAR: Kevin ska vinna hela skiten. ;P

  Mjo.. jag förstår det. Men han gav ju med sig tillslut iaf, även fast han inte ville erkänna det. ;P

 3. Ingela skriver:

  Jättebra gjort av dig! Men vilket rikspucko han var, helt otroligt korkad.

 4. Heidi skriver:

  SV: Jepp nästan, men efterso jag var minderårig så sa mina förädrar nej och kontraktet var ur mina händer. Jepp jag sjunger än idag.

  BTW, fett bar gjort utav dig o sätta den där killen på plats. De finns knasig människor o så finns de knasiga mäniskor.

 5. Erik skriver:

  Haha, stor i orden liten på jorden :P Skrattade så mycket när jag läste detta :D du ägde han ju totalt :D

 6. JENNY skriver:

  Hahahaa fan va du ägde ut honom! ;) Jag har bara ett ord för honom: tönt. xD

 7. Emilie skriver:

  Bra jobbat! :D

  ser du nån modellbild på mig som är ute och surfar så hojta till så får jag kolla läget (jag gör givetvis detsamma om jag ser nått mystiskt där du är inblandad) för bildsnattare är det tummen ner för…usch.

 8. Malin skriver:

  Stava kunde han inte heller… ;)

 9. wooltiti skriver:

  Men fy fan för såna människor! Jävla idiot.Finns ingen bättre känsla än att sätta dit såna som han…BRA GJORT!!!!

 10. hille skriver:

  gött=) bara sätt dit dom… in i buren ska dom!!!!!!!!!!!!!

 11. wooltiti skriver:

  Det roliga är ju också att du (och anders såklart) har bevis för det också.. Tänk hur många han har kunnat (HAR) lurat…bläää

 12. Heidi skriver:

  SV: jo jag har försökt ett par ggr, men det är sjukt svårt att få napp bara. Men just nu ligger jag lågt med det. Får mina sångdrömmar uppfyllda varje gång singstar åker fram..hehe.

 13. Vinteris skriver:

  Jävligt bra gjort av dig. Han ska ju egentligen hängas ut på fler bloggar!!!

 14. JENNY skriver:

  Sv; Yes jag är med i din tävling! Hittade typ den snyggaste tröjan jag någonsin sett! :O Skulle göra nästan vad som helst för att få den hahah :P

  Ja, alltså som du sa, om han skulle ha gjort som du sa från början och skriva vem som tagit bilderna skulle det vara en annan sak, men att låtsas är så jäkla meningslöst för han vet att förr eller senare så blir han påkommen, och det var precis det som hände! :P

 15. Raz skriver:

  Vilket underbart inlägg! Vad är det för tomte som försöker på det viset?! Helt galet ju.

 16. sandra skriver:

  Ehmn.. ena bilden har jag med tagit.. den sista.. jag länkar ett inlägg i min blogg om detta om det är ok?

 17. sandra skriver:

  Ehmn.. ena bilden har jag med tagit.. den sista.. jag länkar ett inlägg i min blogg om detta om det är ok?

 18. Michaela skriver:

  Hmm. detta var då en sjuk person som du skriver om. Bra att du satte dit han! Han hade ju inte äns snygga bilder. Var in och tittade lite! Hur kan han då försöka inbilla folk att han hade tagit de där!! Aja, det finns ideoter!

  Jag pluggar upp mina gymnasiebetyg just nu är det Biologo och Mate. Men biologin är över på Torsdag=0)

  Vad jobbar du med nu då?

  Kram MiBa

 19. Rebecca (: skriver:

  Haha, hur dum får man bli? x) Speciellt när han påstår att han tagit bilden efter att du kommenterat att du vet att han inte gjort det. Så dum.

  Bra gjort av dig att avslöja honom iaf! :D

 20. Catharina skriver:

  haha vilket jävla rötägg

 21. Katja skriver:

  Jäkla folk det finns! I sånna här fall är det så synd med internet, eftersom många tror att det är fritt fram och ta vad som helst!

 22. Therese skriver:

  Pinsam kille! Han gör ju det ju verkligen inte lätt för sig genom att bygga på med lögner.

 23. Tess skriver:

  Det jag blir rädd för är att det är en pedofil eller liknande, som vill uttnyttja tjejer som vill bli modeller.

 24. MEn gaah! Det är det här jag menar.. När det ljugs rakt upp i ansiktet, fast man konfronterat dem! Det är det jag blir så ilsken över stup i kvarten.. Vad är det för fasoner liksom?

  Lite läskigt dock att han har gjort ett armband till mig och frågat mig en massa frågor – jag trodde han var schysst :/

 25. Alexandra skriver:

  KOmplicerat ;P

  Men du "vann"´´

  sv: Storgråt i ungefär 10 min Jo, klart jag ville. De där biljetterna var mina. Men eftersom ekonomin inte går ihop så kan jag inte. Dels bor jag i Lund, så det är ju tågbiljetten där som kostar, samt att jag ska kunna bo i Stockholm just då :/ Är bara en enkel vanligt student med ett reklamutdelarjobb. Jag kan inte :( Om jag inte vinner på triss….

 26. Robert skriver:

  Gött att du spöa på honom. Hade han gjort det här med mina bilder hade jag fan stryp han i hans egen kamerarem. Vilket rikspucko!

  /Robert

 27. Erik skriver:

  Precis inte nog med att han snor bilden utan att han ljuger så där!

 28. Lovisa skriver:

  Nej jag vet, det borde inte vara så svårt.

  Bara jag som inte kan få tummen ur.

  Ps. Hur trög får man vara?

  Bra gjort, är helt på din sida.

 29. Elin skriver:

  Jag jobbar kort dag, 07-12 på torsdag om jag är frisk :) Vad har du för planer tills torsdagen då? :)

 30. catrin skriver:

  Bra gjort!! Men eftersom det nu framgår att han inte är seriös, så kan man ju undra vad han är ute efter!? Tänk om han försöker lura till sig unga tjejer och att han har nån annan plan som lurar…?! Lite läbbigt om du frågar mig!

 31. saraH skriver:

  BRA ATT DU STÅR PÅ DIG. VILKEN IDIOT.

 32. Madde skriver:

  Kul att han dessutom har den här texten på sin blogg "Alla bilder på denna blogg är tagna utav mig och får inte kopieras utan mitt tillstånd."

 33. Janina skriver:

  haha vad kul att du också sa till Anders. Jag såg samma inlägg idag & skrev en kommentar till honom direkt när jag såg det. Jag fattar verkligen inte vad den där killen tänkte på när han börjar säga emot dig & allting :S

 34. Ginger skriver:

  Men vilken typ! Så pinsam! haha. Hela bloggen verkar vara borta nu. Jag får bara upp att den inte finns iaf. Bra gjort att du sa ifrån =)

 35. Madde skriver:

  botkyrkabyggen.se

  Superbilliga lägenheter, man kan få en 4 för under 5000/mån. Dock är det ju inte i några "fina" områden precis, men vi är desperata! :p

  Eftersom vi inte är boende i botkyrka kommun så har vi inte rätt att söka alla lägenheter som ligger ute, så det gäller att vara snabb när en märkt med en "blå prick" dyker upp :p

 36. Fia skriver:

  Meen, om man nu vill lägga andras bilder i bloggen är det ju jätte enkelt att länka eller iaf skriva vem fotografen är! Suck, folk asso :( Tråkigt när folk inte fattar vad mitt o ditt är :(.

 37. Hahahaha så jäkla ägd han blev, och visst är det rätt, han ska fan inte hålla på så där.

  Dessutom får man ju intrycket av att det är någon pervers gubbe som vill fota flickor nu också eftersom han inte verkar vara speciellt trovärdig!

 38. Madde skriver:

  Ja, men gör det. Eftersom det inte är någon kö så kan du ju klicka i lägenheter när du vill/ser något intressant. Rätt var det är så får du en lägenhet, och då kanske du bara sticker från byn! ;)

 39. FEBB skriver:

  fan att det inte är i stockholm!

 40. Sara skriver:

  tack raring ;o)

  Och shitt vilken idiot du skrev om!

 41. sv: Jag använde den jättemycket innan jag slarvade bort den sss … Så nu använder jag den inte alls, för den har vart borta i flera månader -_- Funderar allvarligt på att köpa en ny :(

 42. emeliecarin skriver:

  Bra att du stod på dig! Blir sjukt irriterad på sånt med. Att vissa inte fattar att det är ett brott är beyond me. Stöld är ju stöld, vare sig det är en bild på nätet eller att råna en bank.

  Sen att fortsätta att med sin lögn när man helt uppenbart är påkommen är ju bara så korkat.

  Aja, bra hur som helt att du inte lät honom komma undan!

 43. CC skriver:

  Jag känner igen alla de där bilderna från MB…

  skum typ, han kommenterade i min blogg häromdan men jag har inte haft tid att kolla sidan.

  Säg till om du nånsin skulle se mina bilder på villovägar ok? Jag gör detsamma…

 44. Martina skriver:

  Vilket dumhövve ^^

 45. Rebecca skriver:

  Detektiv Wysteriia i farten!

  Alltid me o Tävlar om roliga saker ju!

 46. Thomas Tjäder skriver:

  På den fjärde bilden ( Som sandra tog för övrigt) så står jag typ fyra-fem meter från de som är på bilden.Om jag inte minns fel så kan det vara så att jag håller i en reflektor skärm just på denna bild=) För jag hjälpte Sandra o modellerna under denna session nämligen.

  Platsen var Jakriborg under en fototräff.

  Mvh

  Thomas

  http://www.darkfashion.se

 47. Bettie skriver:

  bra skrivet! Iom. att han tog bort bade inlagget och bloggen forstod han nog att han gjort fel att det hela snabbt blev valdigt pinsamt ;)

 48. Ulrika skriver:

  Fy så sunkigt. Dessutom skulle jag inte ta det seriöst om man inet ens kan rättstava ett "reklamerbjudande".

  Vem tusan vill locka kunder med bilder man inte tagit!!! Inte klokt.

 49. Maria skriver:

  Herregud så korkat.

  Han verkar ha tagit bort sin blogg helt?

 50. sofie skriver:

  hahahahaha fy fan va roligt! vilken idiot =))) det bästa var ju att du sparat allt.. =D hur kan man klanta sig så .. =) så han tog bort bloggen? bra.. så ingen behöver bli lurad! kram

 51. Nina skriver:

  Ååh! sånt där är sjukt irriterande. Jag brukar ofta sen mina bilder snodda, och jag blir så förbannad så snart stämmer jag hela högen! ;)

 52. AMAIA LAYLA skriver:

  Haha MEN GUD vilken idiot. Kan han bara förstå att han är avslöjad och sluta trassla in sig ännu mer? :D Jeez, och det där med lättklädda bilder från 15 år m. föräldrars tillstånd är ju bara för mycket, man fattar ju ganska direkt hur seriös han är..

  Och jag har faktiskt helt missat Björnbröder, haha :D Får lägga till den i filmlistan.

 53. Anna-Cecilia skriver:

  hahaha vilken rolig kille.. tack vare han fick jag mig ett gott skratt nu på morgonen.

 54. Milla skriver:

  Haha vilken störd människa. Att han bara orkar andas. Bra gjort av dig!

 55. Linda skriver:

  Haha smart grabb

 56. Sanna E skriver:

  OOoh tänk dig småtjejerna som åker till honom och blir våldtagna eller ngt då :S

  Det var jag mest rädd för när jag läste ditt inlägg.

  Du skulle ha anmält honom innan du skrev det sista så du kunde få lite cash. haha

 57. Jessica skriver:

  Knappast att den "seriösa" fotografen sökte modeller för fotografering. Bra jobbat tjejen!

 58. Jag skrattar så att tårarna sprutar. Roligaste inlägget jag läst på länge. Det verkar gå ett virus som sprider sig från fotograf till fotograf ;=)

  BRA GJORT.

 59. idioter finns det gott om, skulle ha gått i taket om det var mina bilder.

 60. Sandrine skriver:

  Haha, jävla idiot alltså! Bra jobbat att du stod på dig! Sådana där människor ska sättas dit!

 61. M a r i a skriver:

  Nog med att det var en vidrig bildstöld. Men min första tanke går inte till själva bildstölden utan jag ifrågasätter fotografens hela trovärdighet starkt istället.. Han kan ju lika gärna vara en vidrig snuskgubbe eller något som försöker lirka till sig små söta flickor genom falska förhoppningar.

  Jag blir illa till mods när jag läser det du skriver. Inte bara av irritation över bildstölden utan jag undrar vem fan är människan egentligen, och vad är han ute efter?

 62. joline skriver:

  faan va grym du är. vilka idioter det finns därute.

  antagligen är han inte bra på något själv så han måste försöka sno åt sig äran av någon annans jobb. fy faan!

  STÖLD!

 63. Pearl skriver:

  Där satte du dit honom ordentligt. Fy tusan vad bra gjort utav dig. En pungspark borde han också fått, den jävla idioten.

 64. men herre gud! vilken idiot!

  riktigt läskigt! han kan ju vara en sån sjuk kille som våldtar sina modeller?!?! bra att du avslöjar honom!!! får vi länka till din blogg och upplysa fler om att vara försiktiga med killar som säger att de är "fotografer" och söker modeller?

 65. dorion skriver:

  åh, vilka idioter det finns! man förstår när fotografer vill ha vattenstämplar på sina bilder för att skydda dem, för på nätet är ingne säker… men synd att vattenstämplar sällan är smickrande för själva fotona… tur att det finns såna som dig som håller lite koll :)

 66. Maria Gfrörer skriver:

  FAn Cilla vad du satte honom på plats. Fan hade jag varit i Anders byxor hade jag nog headhuntad den där puckon redan.

  Bra jobbat cilla…. måste försöka ha bättre koll på var bilder dyker upp nånstans.

  har du luskat fram hans ip.adress…. då kan du ju spåra honom( tror jag) hihih…eller anders och stämma honom för fan.

 67. Minaya skriver:

  Hej W. Läste din blogg för första gången. Nice! Fick nys om dig via mizzpink, http://mizzpink.blogg.se/

  Skönt inlägg. Bra att allt blev bar igen då. Och bra att du stog på dig. En sån liten råtta han var . haha

  Hoppas du får en bra dag. :-)

  //m

 68. Puffi skriver:

  Klyftig kille!

 69. Anno0o~ skriver:

  Haha fyfan vilken IDIOT! Va grymt bra du gick på honom sådär:D haha! Jag har okså fått bilder "stulna" och använda av en cp brud som lådsdes vara jag.

 70. micki skriver:

  Bra gjort! Obehagligt med såna typer. Han kunde ju inte ens stava.

 71. Incka skriver:

  Hahaha, bra jobbat!

 72. Sandrine skriver:

  Jag kunde inte låta bli att skriva ett eget inlägg om detta nu när vi gick igenom det på ekonomin! Sjukt vad dyrt det kan bli med bildstöld! :O Rätt åt dem iofs, men anyway ;) http://sandriine.devote.se/blogs/816062/paa-tal-om-bildstoeld-.htm#WriteComment

 73. F R i D A skriver:

  Hahah! En sån sjuk människa! Nästan i klass med "Ninnie Malmgren" som la upp MINA bilder på Facebook och skrev att det var hon! asg

 74. LILIJA.COM skriver:

  Men shit, vilket sär :O

  Det är superbra att du publicerar sånt här!

  Så både folk får se att vissa inte är så seriösa + att folk som kanske är lite iq fiskpinne får sig en tankeställare om de själva snor bilder sådär..

 75. Hoppas Anders skickar en fet faktura till honom!!

Leave a Reply

CommentLuv badge